Αγιασμός για το 3ο Πανελλήνιο Αναθεωρητικό Συνέδριο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας

Αγιασμό επί τη ενάρξει του 3ου Τριήμερου  Πανελληνίου Αναθεωρητικού Συνεδρίου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας ετέλεσε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην διεξαγωγή των εργασιών και  συνεχάρη την κα Αποστολία Ακριβούση Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας δια την διοργάνωση του Συνεδρίου αυτού από το οποίο θα βγουν ωφέλιμα συμπεράσματα, επίσης και  για την επιστημονική έρευνα την οποία έχει κάνει για τη Σφαγή του Διστόμου καθώς για πρώτη φορά υπάρχει ιατροδικαστική προσέγγιση αυτού του εγκλήματος .

agiasmos-1

Το Συνέδριο διεξάγεται στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου με επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής των αδίκω θανάτω τελειωθέντων στο Δίστομο υπό των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής,  το οποίο θα τελεσθεί από τον Ποιμενάρχη μας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

agiasmos-2

Η επίσημη έναρξη του συνεδρίου έγινε από τον κ. Φίλιππο Κουτσαύτη, τον τ. Προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, ενώ θα συμμετέχουν έξι ιατροδικαστές με εισηγήσεις, καθηγητές Πανεπιστημίου, ο Καθηγητής Εγκληματολογίας και πρώην υπουργός Κ. Ιωάννης Πανούσης, καθώς και ανώτατα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

agiasmos-3

Παρέστησαν δε ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Γενικός  Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος Υποστρατήγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο Αστυνομικος Διευθυντής Φθιώτιδος Ταξιάρχος Μιχαήλ Πάππος και άλλοι ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδος Αρχιπύραρχος Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Αθανάσιος Μακρυγιάννης και άλλοι επίσημοι.

Πηγή: imfht.gr

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*