Ανασύνθεση Δ.Σ. της «Φθιωτικής Αναπτυξιακής»

Σε ανασύνθεση του Διοικητικού της Συμβουλίου, διεύρυνση αρμοδιοτήτων όπως επίσης και διεύρυνση της γεωγραφικής βάσης αναφοράς και στην Π.Ε. Ευρυτανίας προχώρησε η «Φθιωτική Αναπτυξιακή», που δραστηριοποιείται στη Φθιώτιδα και ασχολείται με τα αναπτυξιακά προγράμματα και το Leader.

Στη θέση του Γιώργου Τσούρτου μέχρι τώρα Πρόεδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας τοποθετήθηκε ο μέχρι τώρα αντιπρόεδρος Γιώργος Τσάμπρας.

Παράλληλα με την γεωγραφική διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας και στην Περιφερειακή Ενότητα της Ευρυτανίας, τοποθετήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Βασίλειος Φακίτσας, σε θέση Αντιπροέδρου, ο οποίος και θα αποτελεί το συνδετικό κρίκο του διοικητικού συμβουλίου, με τις προτεραιότητες της Ευρυτανίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας  Ευθύμιος Καραΐσκος για την εθελοντική  προσφορά  του Γιώργου Τσούρτου δήλωσε:

“Μόνο η γνώση, η εμπειρία, η βούληση και η θέληση του Γιώργου Τσούρτου θα μπορούσε να καταφέρει το ακατόρθωτο. Σε μια εταιρεία η οποία όπως είναι γνωστό είχε τα δικά της προβλήματα, έχοντας δημιουργήσει ένα θνησιγενές περιβάλλον, έφερε τα πάνω-κάτω.  Ο Γιώργος Τσούρτος,  όπως έχω πει αρκετές φορές, είναι ο μοναδικός άνθρωπος που πίστεψε στην εξυγίανση της συγκεκριμένης εταιρείας και σήμερα μας παραδίδει μία εταιρεία απαλλαγμένη από κάθε βάρος και με διευρυμένη την μετοχική της βάση. Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να τον ευχαριστήσω για την πολύτιμη συμβολή του, θα είναι δίπλα μας συμπαραστάτης και αρωγός, προσφέροντας όπως και μέχρι τώρα, εθελοντικά τις υπηρεσίες του στην εταιρεια, από άλλο πόστο. Η νέα διοίκηση  συνθέτει την εμπειρία με τη δημιουργική προσπάθεια. Είναι στο χέρι μας πλέον να κάνουμε βήματα μπροστά. Είναι στο χέρι μας να διεκδικήσουμε και να υλοποιήσουμε εκείνο που έχει ανάγκη ο τόπος μας και οι πολίτες στην υπηρεσία των οποίων έχουμε ταχθεί όλοι μας. Είναι πλέον στο χέρι μας να απαντήσουμε στις προκλήσεις των καιρών.»

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*