Ειδήσεις

Ανοιχτή επιστολή σε όλους αυτούς που δικαίως κατακλύζουν και δυσανασχετούν έξω από τα ∆ημαρχεία ζητώντας εργασία


Νέα παιδιά με τέχνη στα χέρια, νέα παιδιά με πτυχία και μεταπτυχιακά, ακόμη και μεσήλικες απολυμένοι με τεράστια οικογενειακά προβλήματα στην πλάτη.

∆ιαβάστε λοιπόν.

Λίγο πριν αρχίσει η κρίση, σε υφιστάμενο χώρο εργασίας στη Φθιώτιδα, με πολλές δεκάδες εργαζόμενους, ιδιώτη κατόχου, εκπονήθηκε μελέτη με άριστα περιβαλλοντικά και απόλυτη αυτοχρηματοδότηση, νέα καινοτόμα και βιώσιμη μονάδα παραγωγής (για ότι γράφεται υπάρχουν πρωτοκολλημένα έγγραφα). Οι καινούργιες θέσεις εργασίας αρκετές δεκάδες επίσης, όλων των ειδικοτήτων.

Οι κρατούντες της περιοχής χωρίς καμία σοβαρή δικαιολογία, κόβουν, χωρίς δεύτερη κουβέντα, το αναπτυξιακό έργο.

«Κάποια μίζα σε κάποιο αμάξι, δε λειτούργησε σωστά»

Αντίθετα οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι, χωρίς καμία επιφύλαξη, δίνουν άδεια να γίνει καρνάγιο στην περιοχή του Αχλαδίου, που σημαίνει σε λίγο χρόνο ο Μαλιακός κόλπος, που δεν είχε βγει ακόμα από την περιπέτεια της μόλυνσης με τα νεκρά ψάρια, θα τελείωνε περιβαλλοντικά και οικονομικά, με χαμένες χιλιάδες θέσεις εργασίας. Για να εξυπηρετηθούν κάποιοι ελάχιστοι, μετρημένοι στην παλάμη του ενός χεριού.

Τότε βέβαια οι ηρωικοί κάτοικοι του Αχλαδίου ματαιώνουν, με αγώνα ζωής, το προσχεδιασμένο έγκλημα.

Τώρα, σήμερα, η επόμενη εξ αίματος γενιά, συντονίζει τάχα αντίστοιχες δράσεις και ειρωνεύεται και από πίσω διαβάλλει, ευχόμενος τάχα, για την εθελοντική και άδολη προσπάθεια, το paraction.

Νεαρέ, γνωρίζω για σένα κάθε λεπτομέρεια, για το έσχες, προσωπικό και οικογενειακό και βέβαια το πόθεν (εταιρίες κ.τ.λ). Την κατάλληλη ώρα, στο κατάλληλο μέρος και πάντα σε δημόσια διαβούλευση, θα αναφερθώ.

 

Μετά τιμής

Απόστολος Γκλέτσος

∆ήμαρχος Στυλίδας

 

ΥΓ: Η εθελοντική ομάδα του paraction, αντευχόμεθα και περιμένουμε εκ της θεσμικής σου ιδιότητας, ανάλογο έργο.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Μπακογιάννη με Ξανθό και Πολάκη
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λαμιέων