Ειδήσεις

Αποφάσεις του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας


Συνεδρίασε χθες 11-04-2016 η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας για να καθορίσει την δράση του.

Ο αγώνας του συνδικαλιστικού κινήματος θα συνεχιστεί μέχρι η Κυβέρνηση να αφήσει τους απαράδεκτους σχεδιασμούς και τις μεθοδεύσεις που στόχο έχουν να κάμψουν την αγωνιστικότητα της εργατικής τάξης και να περάσουν τα νέα δυσβάστακτα μέτρα που φτωχοποιούν περαιτέρω την κοινωνία. Συνεχίζουμε με νέες κινητοποιήσεις και ενημερώνουμε καθημερινά τους εργαζόμενους ότι τα επικοινωνιακά τερτίπια της Κυβέρνησης και η δραματοποίηση της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές δεν μας πείθουν.

Στο χθεσινό Δ.Σ. αποφασίσαμε τα εξής:

1ον  Διαφωνούμε με την μεταφορά από την Κυβέρνηση του εορτασμού της Πρωτομαγιάς μία ημέρα μετά τις αργίες του ΠΑΣΧΑ. Για ολόκληρο το συνδικαλιστικό κίνημα η Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης τιμής και αγώνα και όχι αργία .Γιαυτό θα εντάξουμε στη 48ωρη Γενική Απεργία τις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς.

2ον Συμμετέχουμε στο συμβολικό άναμμα των εξωτερικών φώτων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων «πράξη φωτός» ενάντια στην τρομοκρατία , το σκοταδισμό και τη βαρβαρότητα, την  Πέμπτη  14 Απριλίου 2016  από τις 22.00΄ έως τις 22.15΄ σύμφωνα με την απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμίας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γ. Γραμματέας

Κωνσταντίνος Τσιάμης                        Κωνσταντίνος Χαλάτσης

Προηγούμενο άρθρο Ξένοι διπλωμάτες θα επισκεφτούν την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Επόμενο άρθρο 11 άτομα θα προσλάβει ο Δήμος Λαμιέων