Ειδήσεις

Απόστολος Γκλέτσος: Κάποιες, νομίζω, σκέψεις που χρειάζονται….


Ο κ. Μπακογιάννης, όντας Περιφερειάρχης, πριν δύο μήνες απαντά δημοσίως με ανάρτησή του στο Facebook στη δημοσιογράφο κα Ακριβοπούλου, σε μια δική της δημοσίευση για τα 647.746,75 ευρώ που δίνει για το σπίτι της Δημοκρατίας, στο όνομα του αείμνηστου πατέρα του, σε ένα χωριό 98 κατοίκων που 7 μήνες το χρόνο είναι κλειστό από χιόνια και για να πας χρειάζεται εκστρατεία. Επίσης, αναφέρεται σε εκείνη ο κ. Μπακογιάννης χαρακτηρίζοντάς την μέτρ/μετρέσες της κολοτούμπας. Παρακάτω οδηγεί την σκέψη αυτού που διαβάζει τη δημοσίευση, ότι η κυρία είναι γουρούνι και απλά μιλάει για άξιο μισθό και άλλα. Ο κ. Περιφερειάρχης απευθύνεται έτσι δημοσίως σε μια κυρία.

Κάποιοι λίγοι, θέλησαν να κρίνουν την έκφραση βάλτε εκεί που σας είπα, δια ζώσης στο γραφείο σας, τις δημοσκοπήσεις που μου αναφέρατε. Αυτοί αν δεν είναι «βαλτοί»; είναι κακοπροαίρετοι γιατί η φαντασία τους πάει στο κακό ή στο αισχρό; Θα μπορούσε να πάει σε κάτι πιο πολιτικό και ανθρώπινο.

*Υ.Γ. κ. Μπακογιάννη, η ομάδα μου και εγώ, για τις άγιες μέρες που μας έρχονται θα σας κάνουμε δώρο μια μελέτη που θα αναφέρει εμπεριστατωμένα, γιατί θα χάσετε τις εκλογές όπου, μα όπου και να είστε υποψήφιος, Περιφέρεια, Αθήνα, Ευρωεκλογές.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

Προηγούμενο άρθρο Οι Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας προβάλλουν την ταινία «Η φυλή»
Επόμενο άρθρο Πρόσκληση για συμμετοχή στη 4η έκθεση Ελληνικών τροφίμων και ποτών, «ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ»