Ειδήσεις

Βραβείο Bronze στην ενότητα Green City έλαβε το Paraction στα Best City Awards


Με ιδιαίτερη τιμή σας ενημερώνουμε ότι το Δίκτυο Παράκτιον – Paraction, έλαβε τιμητική διάκριση τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 σε ειδική εκδήλωση  των “BEST CITY AWARDS” στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Το Paraction βραβεύτηκε με το Bronze βραβείο στην ενότητα Green City και ειδικά στην κατηγορία Χρηματοδότηση επενδύσεων εξοικονόμησης ενέργειας.

Την τιμητική διάκριση για την καινοτομία, τη συνέργια και τη στρατηγική του paraction, εκπροσωπώντας όλα τα μέλη του, παράλαβε ο Δήμαρχος Στυλίδας και Πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας του δικτύου κ. Απόστολος Γκλέτσος.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο δίκτυο, που σκοπός του είναι, η ολοκληρωμένη διαχείριση των παράκτιων ζωνών και νήσων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την πρωτοποριακή μετεξέλιξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε Τοπική Διακυβέρνηση, δημιουργώντας ένα σύμφωνο σε επίπεδο φορέων της Περιφέρειας για την Επιτάχυνση της Ανάπτυξης στις παράκτιες περιοχές μέσω της καινοτόμου οργάνωσης και δικτύωσης, δημιουργώντας πρωτοποριακά εργαλεία με σεβασμό στους ανθρώπους και στο περιβάλλον, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των μελλοντικών γενεών.

 

Απόστολος Γκλέτσος

Δήμαρχος Στυλίδας

Πρόεδρος προσωρινής διοικούσας του δικτύου Paraction

Προηγούμενο άρθρο Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Λαμίας: Εμείς βοηθάμε ανθρώπους
Επόμενο άρθρο 17,7 εκατ. Ευρώ από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την ενίσχυση νέων αγροτών