Γλέντησαν οι Διβριώτες στα «Πλατάνια»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και  φέτος το «Διβριώτικο  Γλέντι», το Σάββατο 23 Ιουλίου σ’ έναν πανέμορφο, υπαίθριο, καταπράσινο και με  πολύ δροσιά χώρο, στη θέση  «Πλατάνια» της  Δίβρης.

Το Γλέντι μας ήταν  αφιερωμένο  στη μνήμη  του  φίλου, συχωριανού και  για σειρά ετών μέλους του Δ.Σ μας, το Βασίλη  Δρούγα, που έφυγε τόσο άδικα  από  κοντά μας τον περασμένο  Μάρτιο.

DIBRI

DIBRI 2

DIBRI 4

Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας, παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς  από όλη την Ελλάδα και  καταχειροκροτήθηκαν από τους επισκέπτες μας και η  ορχήστρα  μας  αποτελούμενη  από  τους,  Βώττα  Σοφία και  Πετεινό  Ανδρέα  στο τραγούδι και  τον  Κραβαρίτη  Γρηγόρη στο  κλαρίνο, μας κράτησε συντροφιά μέχρι  τις πρωινές ώρες με  γνήσια παραδοσιακή  δημοτική μουσική, με πολύ  κέφι  και  χορό  απ  όλους μας. Διβριώτες και φίλοι της Δίβρης που χρόνια τώρα τιμούν την δραστηριότητα μας, την προσφορά μας, στην παράδοση, τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό, ανέβηκαν στο  χωριό μας και  πέρασαν  μια αξέχαστη βραδιά, τους ευχαριστούμε.

DIBRI 3

DIBRI 5

Την εκδήλωση μας τίμησαν για την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ Σταυρογιάννης, οι Αντ/χοι Λαμιέων κα Αργύρη, ο κ Κορέντζελος, Ζήσιμος και Μαντζάνας, ο Πρόεδρος Τ.Κ Δίβρης κ. Παπαδημητρίου, ο  Δημ. Συμβ. κ Τσεκούρας, ο Πρόεδρος του Συν/μου Μακρολειβάδου κ Ηλιόπουλος, ο Πρόεδρος της Α.Ε Δίβρης κ Γιαννέκος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ  Θερμοπυλών και εκπρόσωποι του Ε.Ε.Σ Λαμίας και από τους Συλλόγους, Αμφιθέας, Πετρωτού και Μοσχοκαρυάς.

ΤΟ      Δ. Σ.  

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*