Διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες το Σάββατο 20/2/2016

Το Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας ενημερώνουν τους πολίτες της Λαμίας ότι η διάθεση των προϊιόντων θα γίνει το Σάββατο 20/2/2016.

Και στη συνεδρίαση της Συντονιστικής και στην 11η ανοιχτή συνέλευση της κίνησης την περασμένη Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, επανεξετάστηκαν όλα τα τελευταία δεδομένα και συζητήθηκαν εκτενώς. Αποφασίσαμε όλοι μαζί να παραμείνουμε αλληλέγγυοι στις κινητοποιήσεις των αγροτών που θα κλιμακωθούν αυτό το Σαββατοκύριακο και να ορίσουμε τη διάθεση για το επόμενο Σάββατο. Επιπλέον, προσπαθούμε έτσι να εξασφαλίσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό άρτια διάθεση με τη συμμετοχή όλων των προγραμματισμένων παραγωγών.
Οι παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί συνεχίζουν να ισχύουν. Θα υπάρξει κάποιο διάστημα (με ανοιχτή τη φόρμα) που θα γίνονται δεκτές και άλλες (νέες) παραγγελίες. Σ’ εκείνο το διάστημα θα γίνονται δεκτές (με email ή τηλεφωνικά) και τροποποιήσεις ή ακυρώσεις των ήδη καταχωρημένων παραγγελιών. Θα ενημερώσουμε εγκαίρως για όλα αυτά.
Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη για τη συμπαράσταση-συμμετοχή τους στη συνέχιση της δύσκολης προσπάθειας των απευθείας διαθέσεων ντόπιων προϊόντων και για την κατανόηση που έδειξαν και δείχνουν για την αναστάτωση που πρόσκαιρα δημιουργείται.

Η Συντονιστική Ομάδα
Ιστοσελίδα                    : www.kastrolamias.gr
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com
Επικοινωνία τηλεφωνική  : 6985603574 (What’s Up) & 6906981623 (Free2Go)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*