Διαβούλευση για την ολοκληρωμένη διαχείριση των παράκτιων ζωνών και νήσων

Στο πλαίσιο της ενεργοποίησης των δραστηριοτήτων  του  Δικτύου Παράκτιον – Paraction, για την ολοκληρωμένη διαχείριση των παράκτιων ζωνών και νήσων, σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιούμε διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς για τη δημιουργία πρόσκλησης:  για την επεξεργασία των αστικών λυμάτων για την κάλυψη μικρών οικισμών  (<2.000 ι.π) που γειτνιάζουν με ευαίσθητα υδάτινα συστήματα ή ακτές κολύμβησης και δεν εμπίπτουν στις προτεραιότητες της Οδηγίας 91/271/ΕΟΚ –Γ΄ προτεραιότητας, για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η προτεινόμενη προς διερεύνηση πρόταση αφορά στην συγκέντρωση και ομαδοποίηση των προαναφερόμενων οικισμών,  ώστε να ανταποκρίνονται στα πληθυσμιακά όρια καθώς και στις άλλες προϋποθέσεις που θέτουν οι κανονισμοί του ΕΣΠΑ. Στόχος του δικτύου είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της ποιότητας της ζωής των κατοίκων των προαναφερόμενων περιοχών.

Παρακαλούμε όλους τους Δημάρχους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας όπως μας αποστείλουν στοιχεία των σχετικών μικρών οικισμών στο info@paraction.gr

Υ.Γ. Σχετική πρόσκληση είναι σε ισχύ στην Περιφέρεια Ηπείρου με κωδικό 6/2015.

Θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά.

 

Απόστολος Γκλέτσος

Δήμαρχος Στυλίδας

Πρόεδρος προσωρινής διοικούσας του δικτύου Paraction

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*