Ειδήσεις

Δύο νέες Χειροτονίες αμίσθων Διακόνων


Μετά την Χειροτονία ενός ακόμη αμίσθου κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως μας, του π. Δημητρίου Φύκα, ο οποίος ετοποθετήθη στην Ενορία του Τυμφρηστού Φθιώτιδος, ανακοινώνουμε στο χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι,   υπό των σεπτών χειρών του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου θα τελεσθούν δύο ακόμη νέες χειροτονίες αμίσθων διακόνων, πνευματικών τέκνων της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Οι χειροτονίες θα τελεσθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ως εξής:

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου θα τελεσθεί η εις διάκονον  χειροτονία του κ. Αθανασίου Σκαρμούτσου,  ο οποίος είναι Απόφοιτος ΤΕΙ Καλαμάτας και Πτυχιούχος της Θεολογικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έγγαμος και τυγχάνει υπάλληλος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ημέρα, όπου η Εκκλησία μας εορτάζει τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου και οι Ένοπλες δυνάμεις τιμούν την προστάτιδά τους Θεοτόκο,  ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει την   εις διάκονον χειροτονία του κ. Αλεξάδνρου Κωστάκη, αποφοίτου της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας, εγγάμου,  ο οποίος είναι υπάλληλος της Ιεράς Μητροπόλεως μας και με την χειροτονία του θα καλυφθεί το εφημεριακό κενό της Ομβριακής Δομοκού.

Ευχόμαστε στους δύο υποψηφίους προς χειροτονία η ώρα η καλή και η ευλογημένη!

Προηγούμενο άρθρο Στο Δήμο Λοκρών θα συνεχίσει τις επισκέψεις του ο Χρ. Σταϊκούρας
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Λαμιέων