Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Δάνεια – Τράπεζες: τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις» από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Δάνεια – Τράπεζες: τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις» τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016  και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Όθωνος 3, Λαμία).

Τα θέματα για τα οποία θα γίνει ενημέρωση είναι:
1.Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων και Οφειλών
2. Αναδιάρθρωση και ρύθμιση δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού.
3. «Κόκκινα» Δάνεια
4. Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες
5. Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια
6. Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια

  1. Κώδικας Δεοντολογίας Τράπεζας της Ελλάδος
  2. Χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Ομιλητές – εισηγητές θα είναι οι κ.κ. Γαλλιάκης Χρήστος, Οικονομικός Διευθυντής και Δημούση Αναστασία,χρηματοκοικονομικός σύμβουλος, της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, έχοντας ως στόχο την πληρέστερη ενημέρωση και στήριξη των μελών του και σε συνεννόηση με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος V.PNegotiations, παρέχει σε όποιο μέλος του επιθυμεί, τη δυνατότητα για εξειδικευμένη προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του τραπεζικού δανεισμού του, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος.

Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη (ανάλυση δανεισμού και προτεινόμενες λύσεις), θα παρέχεται από τους εισηγητές της ημερίδας στις 11 και 12Οκτωβρίου 2016.

Για δηλώσεις συμμετοχής και αίτηση παροχήςπροσωπικής συμβουλευτικής υποστήριξης, οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητονα συμπληρώσουν την σχετική φόρμα έως και την Κυριακή 09/09/2016, στον παρακάτω σύνδεσμο (Link):

http://www.vpnegotiations.com/simlamia.html

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*