Ειδήσεις

Επίσημη Επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στον Σεβασμιώτατο


Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Στερεά Ελλάδα, ο  Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  μας κ. Νικόλαο, την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου.

Ο Αρχηγός συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή της Ελληνικής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγο Ανδρέα Αποστολόπουλο και τον Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσής Φθιώτιδος Ταξίαρχο Μιχαήλ Πάππο, κατέφθασε το μεσημέρι στο γραφείο του Σεβασμιωτάτου, στο Πνευματικό – Διοικητικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας,  όπου ο Ποιμενάρχης μας τους υποδέχθηκε εγκαρδίως.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Αρχηγό για το δύσκολο έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία σε όλη την χώρα, ένα έργο που δείχνει ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι κοντά στον πολίτη  και του ευχήθηκε ο Θεός να του χαρίζει ευλογία και δύναμη.

Εις ένδειξην τιμής ο Ποιμενάρχης μας  επέδωσε στον Αρχηγό και στον Γενικό Επιθεωρητή το μετάλλιο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Αρχηγός ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την τιμή  και τον συνεχάρη για το ποιμαντικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος.

« Τα καλά σας λόγια και το έργο που ασκείται στην περιοχή Σεβασμιώτατε,  μας δίνουν δύναμη και θάρρος να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα μας», είπε χαρακτηριστικά ο Αρχηγός.

episkepsi

episkepsi-1

episkepsi-4

episkepsi-5

episkepsi-6

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινούν οι αγώνες Σκάκι του Κυπέλλου Κεντρικής Ελλάδας
Επόμενο άρθρο 5 θέσεις εργασίας σε φοιτητές προκηρύσσει το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας