Η Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Φθιώτιδας δίπλα στους αγρότες

Τη συμπαράστασή τους στο αγώνα των αγροτών ενάντια στον ασφαλιστικό νόμο εξέφρασε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ν. Φθιώτιδας μετά από έκτακτη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της ζητώντας παράλληλα την κατάργηση του εν λόγω νομοσχεδίου.

Η ανακοίνωση του ΕΒΕ Ν. Φθιώτιδας

«Η Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Φθιώτιδας σε έκτακτη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Διοικητικού της Συμβουλίου, σε διευρυμένη συνεδρίαση με συμμετοχή εκπροσώπων των Διοικητικών Συμβουλίων μελών της, αποφάσισαν να εκφράσουν την συμπαράστασή τους, στον αγώνα των αγροτών για επίλυση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και ιδιαίτερα το Ασφαλιστικό.
Με δεδομένη την δυσμενέστατη οικονομική κατάσταση της κοινωνίας αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η πολιτεία και πρέπει ως θεματοφύλακας των θεμελιωδών δικαιωμάτων των πολιτών να δώσει άμεσα λύση στο αδιέξοδο.
Την ώρα που η ανεργία καλπάζει, οι πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις μαραζώνουν, οι ακάλυπτες επιταγές αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, οι πολυπόθητες επενδύσεις σε όλους τους τομείς είναι σχεδόν ανύπαρκτες, η οικοδομική δραστηριότητα δεν υπάρχει πια, το κύρος και η αξιοπιστία της χώρας έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα, ο δανεισμός ιδιωτών και Δημοσίου είναι δυσχερής και το τραπεζικό σύστημα δυστυχώς και μετά τις ανεκαφαλαιοποιήσεις αρνείται να συμβάλλει στην ανάκαμψη.
Η Κυβέρνηση πρέπει να πάρει γενναίες και τολμηρές αποφάσεις εκτόνωσης της επικρατούσας κατάστασης με άμεση απόσυρση του προσχεδίου για το νέο ασφαλιστικό που χαρακτηρίζεται ως ασφαλιστικός όλεθρος της ελληνικής κοινωνίας».

Το Δ.Σ.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*