Θέσεις του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας επί της συνέντευξης του Προέδρου του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας  συνήλθε, προκειμένου να λάβει θέση επί της κατά την  23-11-2016 δοθείσης σε Μ.Μ.Ε. συνέντευξης του κ. Προέδρου του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, Παναγιώτη Ζυγούρη, σχετικά με τα σοβαρότατα προβλήματα δυσλειτουργίας που αυτό αντιμετωπίζει.

Δια του παρόντος επικυρώνει ομοφώνως   τη βασιμότητα του περιεχομένου και των διαλαμβανομένων στο  από 19-11-2016 Δελτίου Τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, διαπιστώσεων, σε σχέση με την δυσλειτουργία και τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, το  οποίο υπογράφουν ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  Μιχαήλ Μπαρπαρούσης και ο Γραμματέας Αθανάσιος Ντούζγος .

Ο Ιατρικός Σύλλογος  Φθιώτιδας, ως εκ του θεσμικού του ρόλου, του εγγυητή της Δημόσιας Υγείας , δεν θα ανεχθεί και δεν θα σιωπήσει στο να αναδεικνύει τα  σοβαρότατα προβλημάτων λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και δε θα πάψει ποτέ να συμβάλλει στην επίλυσή των,  με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο.

Γιατί ούτε νοητό, ούτε θεμιτό είναι να διακυβεύεται με οποιοδήποτε τρόπο το αγαθό της υγείας των πολιτών .

Ούτε επίσης θεμιτό είναι , οι διατυπωθείσες εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου  αλήθειες σε σχέση με τα εν λόγω προβλήματα , να εμβαπτίζονται  από τα χείλη του κ. Διοικητή του Γ.Ν. Λαμίας, παντελώς αορίστως και αναιτιολογήτως « σε ψέμματα », και να επιχειρούνται  προσωπικές επιθέσεις με ύβρεις στο πρόσωπο του θεσμικού εκπροσώπου του οργάνου μας κ. Προέδρου που είναι αποδοκιμαστέες και τις καταδικάζουμε.

Θα πρέπει να γίνει σε όλους κοινή συνείδηση ότι η καλοπροαίρετη κριτική συμβάλλει στη σύνθεση προτάσεων και επίλυσης των προβλημάτων και ότι μόνον η διαρκής συνεργασία του Γ.Ν. Λαμίας με τον Ιατρικό Σύλλογο  και αρμόδιους φορείς θα επιφέρει τη λύση των.

  

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΑΡΠΑΡΟΥΣΗΣ   ΜΙΧΑΗΛ

Ο   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΖΓΟΣ      ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*