Κάλαντα στον Σεβασμιώτατο από τους Οπλίτες του ΚΕΥΠ

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 9:00 το πρωί επισκέφθηκαν τον  Σεβασμιώτατο στο Μητροπολιτικό Μέγαρο τα μέλη της χορωδίας των οπλιτών του ΚΕΥΠ, προκειμένου να ψάλλουν τα παραδοσιακά  κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδος και τον Εθνικό μας ύμνο και με τον τρόπο αυτό να λαμπρύνουν ακόμη περισσότερο την ήδη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών.

Επίσης  εκ μέρους του Διοικητού του ΚΕΥΠ Ταξιάρχου Ελευθερίου Παπαδόπουλου, των αξιωματικών, του πολιτικού προσωπικού και των όλων των οπλιτών να του ευχηθούν Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, γεμάτα υγεία και δύναμη από το Θεό.

Ο Σεβασμιώτατος όπως συνηθίζει κάθε χρόνο,  σε όλες τις χορωδίες που τον επισκέπτονται, προσέφερε στους οπλίτες συμβολικό χρηματικό ποσό, το νέο ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως για το 2017 και παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Κατά την διάρκεια του κεράσματος οι οπλίτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Σεβασμιώτατο και να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα επίκαιρα θέματα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Σεβασμιώτατος:

«Αγαπητά μου παιδιά, δοξάζουμε τον Θεό στην γλυκιά μας Πατρίδα, την  Ελλάδα, διότι γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα με ελευθερία, σε αντίθεση με άλλες χώρες που αυτές τις ημέρες ζουν το πόλεμο και την αιματοχυσία. Χαίρω ιδιαιτέρως που με επισκεφθήκατε σήμερα διότι αγαπώ ιδιαίτερα το ΚΕΥΠ με το οποίο έχουμε αρίστη συνεργασία. Η Εκκλησία και ο Στρατός είναι δύο αδέλφια πάντοτε αγκαλιασμένα, συμπορεύονται και αλληλοβοηθούνται γιατί έχουν κοινούς στόχους, την Θρησκεία, την Πατρίδα, την οικογένεια, την κοινωνική και πνευματική εξέλιξη.  Εύχομαι παιδιά μου Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά με υγεία και ευλογία».

Πηγή: imfth.gr

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*