Κοινωνικές δράσεις του Δήμου Λοκρών

Στο συγκεκριμένο έγγραφο αναλύονται οι διανομές και οι δωρεές του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Λοκρών για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2016.

LOKROI 2

1η Δράση:  Διανομή τροφίμων σε 195 οικογένειες του Δήμου δικαιούχους του από το Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α), με χαμηλό ετήσιο εισόδημα 3.000 έως 5.000 ευρώ (είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, όσπρια. ζυμαρικά,  γάλατα, ζάχαρη, κοτόπουλο, μανταρίνια, ακτινίδια.)

LOKROI 7

2η Δράση:  Δωρεά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης εισπνεόμενων φαρμάκων από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.

3η Δράση: Δωρεά σε ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας φαρμάκων για νεφροπαθείς, καρδιοπαθείς, καρκινοπαθείς καθώς και εισπνεόμενα φάρμακα σε ασθενείς με μηχανική υποστήριξη από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.

LOKROI 3

4η Δράση: Δωρεά στο ΚέντροΨυχικής Υγείας Λαμίας «Ε.Π.Α.Ψ.Υ.» εξειδικευμένων φαρμάκων για ψυχικά ασθενείς από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.

LOKROI 4

5η Δράση: Δωρεάν διανομή παιδικού ρουχισμού, σκεπασμάτων, καθαριστικών ειδών ατομικής υγιεινής στους 260 πρόσφυγες των Θερμοπυλών, με τη συνδρομή προσφοράς ανώνυμων δημοτών.

LOKROI 5

6η Δράση: Αναδιανομή τροφίμων από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α)  και τροφίμων από τις εκδηλώσεις του Δήμου της Καθαράς Δευτέρας σε μέλη του συσσιτίου με ανήλικα τέκνα, ηλικιωμένους και σε μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

LOKROI 6

7η Δράση: Καθημερινή διανομή συσσιτίου, φαρμάκων και ρούχων σε ηλικιωμένους, σε Ρομά και σε οικογένειες με οικονομική αδυναμία.

LOKROI 18η  Δράση: Το γυμναστήριο BE FIT, με έδρα την Αταλάντη, διοργανώνει δίωρο φιλανθρωπικό μαραθώνιο την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016, στηρίζοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λοκρών και τα δύο ορφανοτροφεία της Λαμίας, με την συλλογή τροφίμων και γάλακτος μακράς διαρκείας, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά στην προσπάθεια αυτή.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*