Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο ρεύμα προς Λαμία


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Α/Κ Βαρυμπόμπης και του Α/Κ Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου), την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης νέας ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων.

Ειδικότερα, από το 22ο έως και το 26ο χλμ. θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

  • Την Τετάρτη 12/10, από τις 20:00 έως τις 22:00 από τo 25,4ο έως το 26ο χλμ., αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της λωρίδας έκτακτης ανάγκης, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από τη μεσαία και την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
  • Από τις 22:00 της Τετάρτης 12/10 έως τις 05:00 της Πέμπτης 13/10, από το 26,5ο έως το 25,5ο χλμ., αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
  • Από τις 22:00 της Τετάρτης 12/10 έως τις 05:00 της Πέμπτης 13/10, ολικός αποκλεισμός του τμήματος στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, διάστημα κατά το οποίο οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Βαρυμπόμπης και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα επανεισάγονται σε αυτόν από τον Α/Κ Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου).

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Προηγούμενο άρθρο Ασθένειες και εχθροί πυρηνοκάρπων
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ