Λεία 6.000 € από κλοπές αποκόμισε 35χρονος στη Λαμία

Συνελήφθη στις 18-11-2016 πρωινές ώρες στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα ο 35χρονος, βραδινές ώρες τις 17-11-2016, είχε αφαιρέσει ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, έμφορτο με τάπητες δαπέδου, το οποίο βρέθηκε σε περιοχή της Λαμίας χωρίς το εμπόρευμά του και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχο του.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος, κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, είχε διαπράξει το τελευταίο 15νθήμερο, επιπλέον (4) κλοπές από συνεργείο, γκαράζ και σταθμευμένα οχήματα, σε διάφορες περιοχές της Λαμίας.

Η λεία που αποκόμισε περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, πλήθος συσσωρευτών (μπαταρίες) οχημάτων, διάφορα εργαλεία (ηλεκτρικά δράπανα, χορτοκοπτικό κ.α.), ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και τους τάπητες δαπέδου, συνολικής αξίας (6.000) περίπου ευρώ.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ως μέσο διευκόλυνσης της διάπραξης των κλοπών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας και παραπέμθηκε προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα (21-11-2016), στην κα Ανακρίτρια Λαμίας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*