Ολοκλήρωση Αγώνων Σκακιού «Κική Δημουλά»

 

Ολοκληρώθηκαν χθες  στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ» στην Λαμία, οι αγώνες σκακιού που συνδιοργάνωσαν η  Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας – Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. η Σ.Ν.Ο. Λαμίας και ο Σ.Ο. Λαμίας  προς τιμή της μεγάλης ελληνίδας ποιήτριας κ. Κ. Δημουλά και με αξιολόγηση των αγώνων με το σύστημα της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.
Συμμετείχαν 52 αθλητές και αθλήτριες που αγωνίσθηκαν σε δύο κατηγορίες με ελβετικό σύστημα 6 γύρων. Ο χρόνος σκέψης για κάθε αθλητή ήταν 74 λεπτά συν 22 δευτερόλεπτα  για κάθε κίνηση.

Νικητής στην πρώτη θέση με 5,5 βαθμούς σε 6 αγώνες ο αθλητής του ΑΣΟ Σαντορίνης  κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΡΕΝΤΖΑΣ ( πρωταθλητής ). Στην δεύτερη θέση με 4,5 βαθμούς  ισοβάθμησαν 4 αθλητές , οι  ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΦΟΙΒΟΣ  1684 ΕΛΟ ( Σ.Ο.Ν. Φιλαδέλφειας), ΣΚΟΔΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ  1952 ΕΛΟ ( Σ.Σ. Λάρισας), ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1744 ΕΛΟ ( Σ. Λ. Φλώρινας) και ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 1683 ΕΛΟ ( Σ.Ο.ΛΑΜΙΑΣ)  ενώ την τρίτη θέση με 4 βαθμούς κατέλαβαν οι αθλητές  ΤΣΟΥΜΑΣ ΗΛΙΑΣ 1981 ΕΛΟ ( Σ.Ο.ΛΑΜΙΑΣ) και ΚΑΡΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1704 ΕΛΟ ( Σ.Ο.ΛΑΜΙΑΣ).

FRENDZAS PANAYOTIS 2349 GRE ΑΣΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 5
DIAMANDIS PHOEBUS-APOLLO 1684 GRE Σ.Ο.Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
SKODRAS ASTERIOS 1952 GRE Σ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΣ
MICHAILIDIS KONSTANTINOS 1744 GRE Σ.Λ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
STASINOS STAMATIS 1683 GRE Σ.Ο.ΛΑΜΙΑΣ
TSOUMAS ILIAS 1981 GRE Σ.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 4
KARANDREAS APOSTOLOS 1704 GRE Σ.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 4

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές των σκακιστικών ομίλων της Λαμίας που διοργάνωσαν εξαιρετικούς από κάθε άποψη σκακιστικούς αγώνες. Συγχαρητήρια και στην μουσική σκακιστική ομάδα των ομίλων που χάρισαν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας σε μικρούς και μεγάλους τα βράδια μετά το πέρας των αγώνων. Ευχαριστούμε θερμά την δ/νση του ξενοδοχείου ΣΑΜΑΡΑΣ για την πολύτιμη δωρεάν διάθεση της πανέμορφης  αίθουσας του ξενοδοχείου, για την διεξαγωγή των αγώνων.

Ως γνωστόν, στο τουρνουά αυτό είχαν ενσωματωθεί και οι ατομικοί αγώνες της ΕΣΣΚΕ για τα 2017 και σύμφωνα με την τελική κατάταξη και την προκήρυξη, στην β’ φάση του ατομικού πρωταθλήματος της Κεντρικής Ελλάδας, προκρίνονται οι παρακάτω τέσσερις αθλητές, οι οποίοι και θα αγωνισθούν ως εξής:

  • ΣΚΟΔΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ( λευκά) – ΚΑΡΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ( μαύρα)
  • ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ( λευκά) – ΤΣΟΥΜΑΣ ΗΛΙΑΣ ( μαύρα)

Ο χρόνος και ο τόπος της β’ φάσης του ατομικού πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας, θα ανακοινωθεί, ύστερα από συνεννόηση των συμμετεχόντων αθλητών, με συμπληρωματική προκήρυξη της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας.

Εντός του μηνός Ιανουαρίου θα προκηρυχθεί και το  διασυλλογικό πρωτάθλημα των ομάδων της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. από όπου θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα της Κεντρικής Ελλάδας για το 2017.

Ευτυχισμένο το 2017 με υγεία και ειρήνη για όλους ανθρώπους της Γής !

Γραμματεία Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*