Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας καταδικάζει την ψήφιση νέων μνημονίων και νόμων

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας ομόφωνα καταδικάζει την συνεχιζόμενη ψήφιση μνημονίων κα εφαρμοστικών νόμων από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που θα καταργούσαν με ένα νόμο.

Οδηγούν έτσι το μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού λαού σε απόγνωση, με την ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου.

Εξοντώνουν οικονομικά τους ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες, επιστήμονες, οδηγώντας πολλούς από αυτούς είτε να σταματήσουν να εργάζονται, είτε να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό.

Όλα αυτά γίνονται βέβαια διότι δεν θέλει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, να θίξει τα συμφέρονται ημετέρων ομάδων, διατηρώντας δεκάδες επιχειρήσεις – σφραγίδες του Δημοσίου που δεν παράγουν κανένα έργο, αγνοώντας βέβαια ότι ο ιδιωτικό ς τομέας είναι ο τομέας ο οποίος στηρίζει με τη φορολογία του και τις εισφορές του τον υπερτροφικό αυτό δημόσιο τομέα.

Που είναι οι 4.500 προσλήψεις στο χώρο της υγείας που ήταν η πρώτη μετεκλογική εξαγγελία του Πρωθυπουργού μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Πού είναι η αναβάθμιση της Δημόσιας και δωρεάν Υγείας για όλους τους Έλληνες ασφαλισμένους και ανασφάλιστους, όταν οι τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό κρατούν κλειστές δεκάδες κλίνες Μ.Ε.Θ. και έχουν οδηγήσει στο θάνατο δεκάδες ασθενείς από το κύμα της γρίπης τους προηγούμενους μήνες του χειμώνα».

Ο ιδιωτικός τομέας είναι αυτός που με τους εργαστηριακούς ιατρούς και τους συμβεβλημένους ιατρούς στηρίζει σημαντικά το Δημόσιο σύστημα Υγείας παρ’ όλη την εξάμηνη καθυστέρηση της αποπληρωμή τους, ενώ παράλληλα οι απαιτήσεις του ΕΟΠΥΥ από αυτούς είναι αυξανόμενες.

Πώς εννοεί η  συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ την προάσπιση των συμφερόντων των αδυνάτων, όταν με την σταδιακή κατάργηση του ΕΚΑΣ σε εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους, οδηγώντας τους σε περαιτέρω φτωχοποίηση.

Ας γνωρίζουν οι κυβερνώντες ότι η αλαζονεία της εξουσίας και τα αλλεπάλληλα ψέματα,

έρχεται κάποια στιγμή η ώρα που κρίνονται αυστηρά από την κοινωνία.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   

 ΜΠΑΡΠΑΡΟΥΣΗΣ   ΜΙΧΑΗΛ

Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΖΓΟΣ      ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*