Ειδήσεις

Πάνω από 35 λεωφορεία με επιβάτες «κόλλησαν» στη Φθιώτιδα


Πάνω από 35 λεωφορεία γεμάτα με επιβάτες και με κατεύθυνση από Αθήνα προς τις Θεσσαλικές πόλεις και τη Βόρεια Ελλάδα είχαν ακινητοποιηθεί για περισσότερο από δυόμισι ώρες σε διάφορα σημεία του εθνικού δικτύου, μέσα στον νομό της Φθιώτιδας.

Λίγο μετά το μεσημέρι, η Αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας, μπροστά στην ένταση που δημιούργησαν οι πολύωρες καθυστερήσεις, έδωσε άδεια ώστε σιγά-σιγά το επόμενο διάστημα τα λεωφορεία, που είχαν ακινητοποιηθεί από τις 9.30 το πρωί, να κινηθούν προς τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΜΠΕ, χρειάστηκε περισσότερο από μία ώρα για να απεγκλωβιστούν τα ακινητοποιημένα λεωφορεία. Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων.

Σε ότι αφορά τις χιονοπτώσεις συνεχίζονται με ιδιαίτερη ένταση σε ολόκληρη την περιοχή παρά το γεγονός ότι για μισή ώρα περίπου υπήρξε μία μικρή ύφεση και με τον τρόπο αυτό δόθηκε η δυνατότητα στα εκχιονιστικά μηχανήματα που κινούνται στο εθνικό δίκτυο να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία απομακρύνοντας τα χιόνια και ρίχνοντας αλάτι, καθώς οι θερμοκρασίες είναι στους -4 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθρο Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΠΑΘΕ και λοιπό Οδικό Δίκτυο του Νομού Φθιώτιδας
Επόμενο άρθρο Αναβάλλεται η κοπή πίτας του Συλλόγου Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε.