Ειδήσεις

Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών-Παράρτημα Φθιώτιδας: Εμπιστευόμαστε σε εσάς τη συνέχιση του φιλανθρωπικού μας έργου


Αγαπητές φίλες και φίλοι,

κάθε χρόνο αυτές τις μέρες πριν τα Χριστούγεννα, αναγγέλλουμε το BAZAAR, τη Μεγάλη Φιλανθρωπική μας Αγορά, όπου συναντιόμαστε σε γιορταστική ατμόσφαιρα, με χριστουγεννιάτικα δώρα και καλούδια, σε πνεύμα αγάπης και προσφοράς. 

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, όπως όλη η χρονιά που πέρασε. Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας δεν έγιναν. Δεν συναντηθήκαμε, όπως άλλοτε πολλές φορές μέσα στη χρονιά. Οι προσπάθειές μας τώρα, είναι να αποκαταστήσουμε επαφή με την χρήση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ώστε να επικοινωνήσουμε, έστω διαδικτυακά προσωρινά, όσο η φυσική μας παρουσία δεν είναι εφικτή.

Για τις διαδικτυακές μας εκδηλώσεις θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Το BAZAAR που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, αποτελεί ωστόσο, την κύρια πηγή εσόδων για τις φιλανθρωπικές μας δραστηριότητες, τη στήριξη νέων που σπουδάζουν, τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, οικογένειες που βρίσκονται σε μεγάλη ένδεια και περιμένουν τη δική μας βοήθεια για να επιβιώσουν.

Σ’ αυτή την κακή συγκυρία χρειαζόμαστε την οικονομική συνδρομή σας. Απευθυνόμαστε στα αλληλέγγυα και ανθρωπιστικά σας αισθήματα, ώστε, όλοι μαζί να κρατήσουμε τον κοινωνικό ιστό συνεκτικό και τους ανθρώπους που πλήττονται καίρια, όρθιους, μέχρι να περάσει αυτή η απροσδόκητη υγειονομική κρίση, και να επανέλθει η κανονικότητα στη ζωή μας.

Οποιαδήποτε προσφορά είναι αυπρόσδεκτη και αναγκαία.

Εμπιστευόμαστε σε εσάς τη συνέχιση του φιλανθρωπικού μας έργου και περιμένουμε την ανταπόκρισή σας. Κι εμείς είμαστε εδώ να προσφέρουμε όπως πάντα στους αδύναμους που έχουν την ανάγκη μας στην κοινωνία, στον πολιτισμό, με την ευχή όλα να γίνουν περιστατικά και να πορευτούμε υγιείς, ασφαλείς και γεμάτοι αγάπη και δύναμη.

Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Σας ευχαριστούμε,

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Προηγούμενο άρθρο ΛΑΡΚΟ: Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση ενδιαφέροντος από το ΤΑΙΠΕΔ για τη μίσθωση του εργοστασίου της Λάρυμνας
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωση Λαϊκών Αγορών Ραχών (02-12-2020) – Πελασγίας (03-12-2020) – Στυλίδας (04-12-2020)