Σε τελετές αγιασμού που έγιναν σε σχολεία του Δήμου Δήμαρχος Λαμιέων Ν. Σταυρογιάννης

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης παραβρέθηκε σήμερα στον αγιασμό στο  Μουσικό Γυμνάσιο- Λύκειο, στο 5ο Γυμνάσιο καθώς και στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο- Λύκειο. Σε δηλώσεις του προς τα Μέσα Ενημέρωσης ο Δήμαρχος, μεταξύ άλλων, σημείωσε:

«Η έναρξη και αυτής της σχολικής χρονιάς βρίσκει την πατρίδα και την κοινωνία μας σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία. Μια συγκυρία, όμως, κατά την οποία η Ελλάδα δικαιούται να στηρίζει τις ελπίδες της στο πιο δυναμικό κομμάτι της: τα παιδιά της. Γιατί μόνο με τη δύναμη της γνώσης, η κοινωνία μπορεί να αποδεσμευτεί από όσα την κρατούν γαντζωμένη στο χτες. Γιατί μόνο με την δύναμη της γνώσης, ο καθένας χωριστά, αλλά και όλοι μαζί, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αυξανόμενου ανταγωνισμού που χαρακτηρίζει τη σύγχρονη εποχή. Γιατί μόνο με τη δύναμη της γνώσης, θα δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για όλους τους Έλληνες.

Οι ευχές μας για καλή σχολική χρονιά, προς τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, συνδέεται άρρηκτα με τη δέσμευση της δημοτικής αρχής: να συνεχίσουμε να προσθέτουμε όσες δυνάμεις διαθέτουμε, στην αδιάκοπη προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εκπαιδευτική κοινότητα του δήμου Λαμιέων.

Καλή δύναμη και καλή πρόοδο σε όλους. Καλή σχολική χρονιά!»

SXOLEIA

SXOLEIA 2

SXOLEIA 3

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*