Σε τουριστική έκθεση στο Ισραήλ ο Κ. Μπακογιάννης


Την έκθεση International Mediterranean Tourism Market στο Ισραήλ επισκέπτεται ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Η επίσκεψη του κ.Μπακογιάννη πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων της Περιφέρειας για την προώθηση του τουρισμού στην Στερεά Ελλάδα, αλλά και την ανάδειξη των δυνατοτήτων και των υποδομών της.

Νωρίτερα, ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ, Yariv Levin με τον οποίο συζήτησαν για τις προοπτικές ανάπτυξης της τουριστικής συνεργασίας της Περιφέρειας και των τουριστικών φορέων του Ισραήλ.

Ο κ.Μπακογιάννης, που συνοδεύευεται από τους αντιπεριφερειάρχες Εύβοιας Φάνη Σπανό και Ευρυτανίας, Αριστείδη Τασιό, αμέσως μετά την άφιξή του στην έκθεση δήλωσε:

«Είμαστε εδώ γιατί συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει, να δείξουμε ότι η Στερεά Ελλάδα μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον διεθνή τουρισμό, γιατί προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Δουλειά μας είναι να κάνουμε γνωστές σε όλο τον κόσμο αυτές τις δυνατότητες του τόπου μας και των ανθρώπων του. Έχουμε ξεκινήσει καλά και λαμβάνουμε πολύ αισιόδοξα μηνύματα, συνεχίζουμε”.

Προηγούμενο άρθρο Αλλοδαποί έκλεβαν πετρέλαιο κίνησης από φορτηγά
Επόμενο άρθρο Κάηκαν 6 τόνοι σανού στη Λαμία