Στα διεθνή δίκτυα το Paraction

Με ιδιαίτερη τιμή σας ενημερώνουμε ότι το Δίκτυο Παράκτιον – Paraction, έλαβε ομόφωνη απόφαση της  Διυπουργικής Επιτροπής (Εσωτερικών και Εξωτερικών) του άρθρου 4, παρ.2β του Ν 3345/2005 σχετικά με την νομιμότητα και την σκοπιμότητα του.

Συγκεκριμένα ο σκοπός του δικτύου σύμφωνα με τις αρχές του πρωτοκόλλου συνεργασίας, το καταστατικό του αλλά και τη διαδικασία διαβούλευσης κατατάχθηκε στα Διεθνή Δίκτυα και θεσμοθετήθηκε για οποιαδήποτε συνεργασία με ΟΤΑ Α΄& Β΄ βαθμού, είτε στην Ελλάδα είτε στο Διεθνή χώρο.

Πλέον κύριος σκοπός του είναι η δημιουργία στρατηγικής για την ολοκληρωμένη διαχείριση των παράκτιων ζωνών και νήσων για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και των παράκτιων περιοχών της Μεσογείου.

Αρωγός στο σχεδιασμό, ωρίμανση και στην εν γένει εφαρμογή των αναπτυξιακών παρεμβάσεων του δικτύου είναι η Μονάδα Οργάνωσης Αναπτυξιακών προγραμμάτων, (Μ.Ο.Δ) όπου κατέταξε το συγκεκριμένο έργο στα πέντε καινοτόμα της νέας προγραμματικής περιόδου.

Υ.Γ. : κ.Μπακογιάννη η ΜΟΔ δηλαδή οι Βρυξέλλες μας παρέχουν τεχνική βοήθεια και μας κατατάσσουν στα project που τρέχουν, το Υπουργείο Εσωτερικών και Εξωτερικών, μας ανταμείβει με την ύψιστη τιμή αλλά κυρίως ουσιαστικά μπαίνουμε σε μια τροχιά που μπορούμε να διαπραγματευόμαστε σε διεθνές (ευρωπαϊκό κυρίως) επίπεδο εσείς κύριε Μπακογιάννη φαντάζομαι ότι δεν έχετε χρόνο να ασχολείστε με τέτοια γιατί με τη στενή παρέα σας αξιολογείτε τις δημοσκοπήσεις που παίρνετε κάθε έξι μήνες. Θυμάστε τι σας είχα πει που πρέπει να τις βάλετε; ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ.

 

 

 Απόστολος Γκλέτσος

Δήμαρχος Στυλίδας

Πρόεδρος προσωρινής διοικούσας του δικτύου Paraction

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*