Ειδήσεις

Στη διάθεση των μαθητών οι κολυμβητικές εγκαταστάσεις των γυμναστηρίων HOME


Στην διάθεση των μαθητών της πόλης θέτει η ιδιοκτησία των Γυμναστηρίων HOME τις κολυμβητικές εγκαταστάσεις των γυμναστηρίων στην Αγριελιά.

Τα HOME προσφέρουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση τις υποδομές τους προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι σκοποί του νέου προγράμματος του υπουργείου Παιδείας. Όπως έγινε γνωστό, το πρόγραμμα αυτό, που θα εφαρμοστεί από την τρέχουσα σχολική χρονιά, καθιστά υποχρεωτικά τα μαθήματα κολύμβησης για παιδιά της τρίτης και τέταρτης τάξης του Δημοτικού.

Τα γυμναστήρια HOME, υλοποιώντας δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προχώρησαν στην κίνηση αυτή ώστε να προσφέρουν στους μικρούς μαθητές τη δυνατότητα χρήσης του μοναδικού στεγασμένου κολυμβητηρίου στην πόλη- κάτι που θα προφυλάξει τα παιδιά από ασθένειες και καταπόνηση, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες.

Με την προσφορά αυτή, οι μαθητές θα μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε υπερσύγχρονες και υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις, στο πλαίσιο του κανονικού σχολικού προγράμματος.

Τα γυμναστήρια HOME αποδεικνύουν έμπρακτα πως πιστεύουν στον μαζικό αθλητισμό και στα οφέλη που αυτός έχει για τις κοινωνίες επαρχιακών πόλεων, όπως η Λαμία. Υπόσχονται δε ότι, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, θα σταθούν αρωγός και σε κάθε παρόμοια μελλοντική προσπάθεια.

Γιατί στον καθημερινό αθλητισμό βρίσκονται όχι τα τηλεοπτικά ρεκόρ, αλλά τα «ρεκόρ» που χρειαζόμαστε όλοι μας.

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για την εξυπηρέτηση των μελών του
Επόμενο άρθρο Αρχίζει η καταγραφή των ζημιών από τις βροχοπτώσεις της 9ης Σεπτεμβρίου