Ειδήσεις

Στη Χαλκίδα το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ U20 15-24 Ιουλίου


Στη Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πόλη της Χαλκίδας θα φιλοξενηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Mπάσκετ U20.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση και σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων καλεί τους φίλους του αθλητισμού να βρεθούν από τις 15 έως και τις 24 Ιουλίου στα γήπεδα της ευβοϊκής πρωτεύουσας, προκειμένου να στηρίξουν την εθνική μας ομάδα, αλλά και να απολαύσουν το θέαμα που θα προσφέρουν οι ομάδες καλαθοσφαίρισης  των ευρωπαϊκών χωρών.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης τόνισε χαρακτηριστικά: «Η καρδιά του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ χτυπάει αυτές τις μέρες στην Καρδιά της Ελλάδας. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να φιλοξενούμε ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός στη Στερεά Ελλάδα. Προσπαθήσαμε πολύ, τόσο η Περιφερειακή Ενότητα της Εύβοιας και ο Αντιπεριφερειάρχης μας, ο Φάνης Σπανός,  όσο και ο Δήμος Χαλκιδέων για να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διεξαγωγής της διοργάνωσης και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Ραντεβού στο γήπεδο».

Προηγούμενο άρθρο H Περιφέρεια χρηματοδοτεί τη λειτουργία των παιδικών σταθμών και στηρίζει τις οικογένειες με ανήλικα παιδιά
Επόμενο άρθρο Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις με συλλήψεις 42 ατόμων στη Στερεά Ελλάδα