Συμμετοχή στην 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (5-13.09.2020)

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του, για τη δυνατότητα συμμετοχής στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2020.

Σημειώνεται ότι η 85η ΔΕΘ, στην οποία θα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Γερμανία, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προτίθεται να συμμετάσχει στην 85η ΔΕΘ έχοντας εξασφαλίσει ενιαίο περίπτερο 30 τ.μ. συνολικά. Στο πλαίσιο της εκθεσιακής μας πολιτικής, όσες επιχειρήσεις – μέλη μας επιθυμούν να λάβουν μέρος, χωρίς κόστος, μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον το αργότερο έως την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 (Υπεύθυνος επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: Χριστόφορος Παπαβασιλείου (τηλ. 2231022112, 6972927017 emailinfo@fthiotidoscc.grchristoforos.papavasiliou@gmail.com).

Με δεδομένο τα συγκεκριμένα τετραγωνικά μέτρα, το έντονο ενδιαφέρον για την εκδήλωση και με σκοπό την άρτια διοργάνωση της συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις επιχειρήσεις που θα θελήσουν να συμμετάσχουν.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*