Ειδήσεις

Συνάντηση Δημάρχου Λαμιέων με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ


Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 2 Μαρτίουστο γραφείο του με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ Θάνο Βούρδα που βρέθηκε στην περιοχή μας επικεφαλής κλιμακίου που επιθεωρεί τα έργα της διπλής σιδηροδρομικής γραμμής Τιθορέα – Λιανοκλάδι – Δομοκός.Στη συνάντησησυμμετείχε και ο βουλευτής Αποστόλης Καραναστάσης.

ERGOSE 1

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης πήρε μέρος στην παρουσίαση, που έγινε στα γραφεία του Τμήματος Ανατολικής Στερεάς του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, της μελέτης του αναδόχου για τη διαμόρφωση του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λιανοκλαδίου, τον οποίο και επισκέφθηκαν για να δουν την εξέλιξη των έργων και το χώρο εφαρμογής της μελέτης μαζί με τα συνοδά έργα που πρέπει να γίνουν και από την πλευρά του Δήμου.

Υπενθυμίζεται πως η επίσκεψη του κ. Βούρδα, έρχεται ως συνέχεια της επίσκεψης, την περασμένη εβδομάδα στη διασταύρωση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής με την παλαιά Εθνική Οδό Λαμίας –Αθήνας, στην Τοπική Κοινότητα Κόμματος,του Διευθυντή Έργων της ΕΡΓΟΣΕ Διονύση Ράππου.

Προηγούμενο άρθρο Ετήσια εκδήλωση «Εθελοντή Αιμοδότη» από το Δήμο Λοκρών
Επόμενο άρθρο Προβολή ταινιών του Δήμου Αβδελιώτη από τους Φίλους Κινηματογράφου Λαμίας