Συνάντηση Διευθύντος Συμβούλου ΕΡΓΟΣΕ με τον Δήμαρχο Στυλίδας

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψης του Δ/ντος Συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ στην περιοχή της Φθιώτιδας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Στυλίδας  κ. Απόστολο Γκλέτσο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε παρουσίαση των αλλαγών που κατασκευάζονται στον τερματικό σταθμό της διαδρομής Στυλίδα-Λιανοκλάδι με νέα αποβάθρα  στο σταθμό Λιανοκλαδίου και αλλαγές στη σχετική γραμμολογία ενώ ταυτόχρονα συζητήθηκε η αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού τις συγκεκριμένης γραμμής.

Η γραμμή Στυλίδα-Λιανοκλάδι βρίσκεται σε λειτουργία και συμφωνήθηκε από  κοινού πως ο εκσυγχρονισμός της για ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών αποτελεί σημαντικό αναπτυξιακό στόχο για την περιοχή.

Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε από κοινού η συνεργασία στην κατεύθυνση της επεξεργασίας τεχνικών λύσεων που μπορούν να δημιουργήσουν νέα δεδομένα για τη συγκεκριμένη Σιδηροδρομική Γραμμή, καθιστώντας τη συμβατή και με τον Νέο Κεντρικό Σιδηροδρομικό Άξονα, προκειμένου μετά να αναζητηθούν και πόροι σε Περιφερειακό ή Κεντρικό επίπεδο για την υλοποίηση τους.

 

 

Ο Δήμαρχος Στυλίδας

Απόστολος Γκλέτσος

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*