Συνάντηση Σεβασμιωτάτου με τους “πολύτιμους” συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως

Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων έτσι και την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου το πρωί  πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας, Σύναξη στελεχών των Κατασκηνώσεων και του νεανικού έργου  της Μητροπόλεώς μας, των πολύτιμων συνεργατών όπως ονομάζει τα παιδιά ο Ποιμενάρχης μας.

Ο Σεβασμιώτατος και ο Υπεύθυνος Νεότητος Αρχ. π. Αμβρόσιος Αναστασίου   υποδέχτηκαν περί τους 75  νέους στη μεγάλη τραπεζαρία.

Λαμβάνοντας τον λόγο ο Σεβασμιώτατος, εξέφρασε την χαρά του που βρέθηκε με τα παιδιά και   ευχαρίστησε όλους τους νέους και τις νέες που προσέφεραν και προσφέρουν  εθελοντική υπηρεσία καθ’ όλο το διάστημα της κατασκηνωτικής περιόδου. Χάρις στην αγάπη τους και την προσφορά τους προς τα παιδιά μας, πέτυχε και η φετινή  κατασκηνωτική περίοδος, η οποία φιλοξένησε δωρεάν 500 περίπου παιδιά της Φθιώτιδος. Ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε ότι ο ρόλος τους στις κατασκηνώσεις είναι και διδακτικός γιατί τα μικρά παιδιά μιμούνται την σωστή συμπεριφορά των ομαδαρχών και των αρχηγών. Συνεχίζοντας την ομιλία του τόνισε ότι η ζωή μας θέλει άθληση και άσκηση σωματική και πνευματική, πράγματα που παρέχονται στις κατασκηνώσεις της Εκκλησίας.

Ως δείγμα ευγνωμοσύνης  και αγάπης ο Ποιμενάρχης μας στη συνέχεια προσέφερε σε όλους χρηματικά δώρα ύψους 7.100 ευρώ και το ημερολόγιο τσέπης της Ιεράς  Μητροπόλεως  του 2017 και ευχήθηκε σε όλους καλή, ευλογημένη και καρποφόρα χρονιά. Στους αρχηγούς και υπαρχηγούς όλων των περιόδων προσέφερε και βιβλία των εκδόσεων της Μητροπόλεως.

Η όμορφη αυτή σύναξη έκλεισε με την προσφορά εορταστικού κεράσματος.

Πηγή: imfth.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*