Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη 2 ανήλικοι που δημιούργησαν κυκλοφοριακό χάος σε Λαμία και Ευρυτανία

Συνελήφθησαν, χθες (09-12-2016) βραδινές ώρες σε περιοχή της Ευρυτανίας, δύο (2) 17χρονοι ημεδαποί, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου αγνόησε σήμα στάσης αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας και ανέπτυξε ταχύτητα, με σκοπό να αποφύγει επικείμενο τροχονομικό έλεγχο.

Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την διάρκεια της οποίας ο οδηγός του οχήματος παραβίασε διαδοχικούς ερυθρούς σηματοδότες, ενεργώντας συνεχείς επικίνδυνους ελιγμούς, κινούμενος πολλές φορές στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προκαλώντας άμεσο και προφανή κίνδυνο για την ασφάλεια των λοιπών χρηστών του οδικού δικτύου.

Στην καταδίωξη συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, ενώ στην ακινητοποίηση του οχήματος συνέδραμαν και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός του οχήματος στερείται σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ αργότερα προσήλθε αυθορμήτως στο Τμήμα Τροχαίας Λαμίας ο πατέρας του ανήλικου οδηγού, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για παραμέληση της εποπτείας του.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*