Ειδήσεις

Σύσκεψη φορέων για τις αναπτυξιακές προτεραιότητες στο Δήμο Λοκρών


Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στην  Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη , με πρωτοβουλία του βουλευτή Φθιώτιδας κ. Χρήστου Σταϊκούρα.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν ο σχεδιασμός των βημάτων για την προώθηση της επίλυσης των προβλημάτων και η επικαιροποίηση των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων της περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος κάλεσε και παραβρέθηκαν στην σύσκεψη εκπρόσωποι των φορέων της περιοχής .

Ο κ. Λιόλιος αφού καλωσόρισε τον κ. Σταϊκούρα και τους εκπροσώπους των φορέων , είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στα προβλήματα του Δήμου που προκύπτουν κυρίως από την συνεχιζόμενη υποχρηματοδότηση του, από τον κρατικό προϋπολογισμό , αλλά και στις στρατηγικές  του Δήμου στην κατεύθυνση επίλυσης αυτών.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης τέθηκαν επί τάπητος σημαντικά θέματα της περιοχής και ακολούθησε ευρεία ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων  μεταξύ των συμμετεχόντων.

lokroi-2

lokroi

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με τον Πρόεδρο του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Τα Εκκλησιαστικά σχολεία συζητούν για την «Ιστορία και αρχειονομία της Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης»