Ειδήσεις

Τα Φθιωτικά Προϊόντα στην Έκθεση SIAL στο Παρίσι


Το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών προσέλκυσαν τα ΦΘΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ μέσα από την συλλογική προσπάθεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των επιμελητηρίων της περιφέρειας στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στο Παρίσι στη SIAL.

sial-1

sial-2

sial

sial-3

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ συμμετέχει με τις εταιρίες μέλη του σε διεθνείς Εκθέσεις αλλά είναι η πρώτη φορά κάτω από την ομπρέλα της Περιφέρειας στηρίζοντας 14 επιχειρήσεις συνολικά που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο αντικείμενο, και οι 10 ήταν από την Φθιώτιδα, με την οικονομική και όχι μόνο βοήθεια του Επιμελητηρίου μας και της Περιφέρειας.

Στην έκθεση δόθηκε η δυνατότητα και στις 14 επιχειρήσεις να προβάλουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με εμπόρους από όλο τον κόσμο.

sial-4

sial-5

sial-6

sial-7

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής Κώστα Αποστολόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας & Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Θέμη Χειμάρα και τον Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας, Γιώργο Κελαϊδίτη.

Ο κ. Μπακογιάννης μίλησε για τα προϊόντα της Στερεάς Ελλάδας και τις δυνατότητες συνεργασίας ελληνικών επιχειρήσεων με εμπόρους και επιχειρηματίες από άλλες χώρες.

sial-8

sial-9

sial-10

sial-11

Τέλος,  κοντά στις επιχειρήσεις της Φθιώτιδας βρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Αλέξανδρος Διαμαντάρας & ο Οικονομικός Επόπτης Θανάσης Κυρίτσης οι οποίοι συνομίλησαν με τους συναδέλφους, κατέγραψαν τις εντυπώσεις και άκουσαν τις παρατηρήσεις τους για την επόμενη μεγάλη έκθεση στην Γερμανία.

sial-12

sial-13

sial-14

sial-16

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Προηγούμενο άρθρο Αλλαγή ημερομηνίας συνεδρίασης της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας
Επόμενο άρθρο Δήμαρχος Στυλίδας: Κακοί ψεκασμοί πλήττουν την παραγωγή ελιάς