Ειδήσεις

Φιλανθρωπική Εκδήλωση Ενορίας Αγίων Αποστόλων Λαμίας


Την ευκαιρία να επικοινωνήσουν αλλά και να ψυχαγωγηθούν είχαν το απόγευμα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου όσοι παρέστησαν στην Φιλανθρωπική  Εκδήλωση που διοργάνωσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Λαμίας στο ιδιαίτερα φιλόξενο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο.

Τους επισκέπτες καλοσώριζαν οι κυρίες του φιλοπτώχου ταμείου και ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αιδ. Πρωτ. π. Βασίλειος Καραμέρης,  ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους  θερμά για την παρουσία τους και ευχήθηκε Καλό Τριώδιο.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το καφέ ή το τσάι τους καθώς και τα πλούσια εδέσματα ακούγοντας τα όμορφα παραδοσιακά τραγούδια από την πολυμελή χορωδία της Ενορίας υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Ευθυμίου Τσούμα και τη συμμετοχή του κ. Γεωργίου Παλιούρα, Προέδρου του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Φθιώτιδος, με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αιδ. Πρωτ. π. Νεόφυτος Ραφαηλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ευλογημένη περίοδο του Τριωδίου στην οποία εισήλθαμε.

Τα έσοδα της εκδηλώσεως θα διατεθούν στο Φιλανθρωπικό έργο της Ενορίας καθώς και στα  συσσίτια του Ενοριακού  Κέντρου Αγάπης.

 

Εκ της Ενορίας

Προηγούμενο άρθρο 20 συλλήψεις σε ένα 24ωρο στη Στερεά Ελλάδα
Επόμενο άρθρο Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη Ε. Καραΐσκου στην εκδήλωση για τον αγροτικό Τομέα