Ειδήσεις

Έναρξη αιτήσεων-εγγραφών στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαμιέων


IF

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου ξεκίνησε η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων για τη δράση του ΕΣΠΑ “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής” (περισσότερες πληροφορίες δείτε στη σελίδα της ΕΕΤΑΑ), οι οποίες αφορούν και στις δομές του Δήμου μας. Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία λήγει την Τετάρτη 5 Αυγούστου.

Δικαίωμα εγγραφής στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου έχουν τα παιδιά που είναι γεννημένα από 01-01-2017 έως και 31-03-2019 και πιο συγκεκριμένα: στα βρεφικά τμήματα έχουν τα βρέφη που γίνονται 18 μηνών έως και το τέλος Σεπτεμβρίου του 2020 και μέχρι την ηλικία των 2,5 ετών, ενώ στα νηπιακά τμήματα έχουν όλα τα παιδιά που γίνονται 2,5 ετών ως το τέλος Σεπτεμβρίου του 2020 και μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Λαμιέων, μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr) κάνοντας χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων  Taxisnet .

Οι ανακαινισμένοι Σταθμοί μας, καθώς και οι εξωτερικοί χώροι τους (στους οποίους ολοκληρώνονται εντός των καλοκαιρινών μηνών οι παρεμβάσεις αναβάθμισης και εγκατάστασης παιχνιδιών που αντιστοιχούν στην ηλικία των παιδιών που φιλοξενούν), πληρούν τους αυστηρούς κανόνες ασφάλειας που θέτει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Τέλος, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι την επόμενη σχολική χρονιά στις ήδη παρεχόμενες από τους Σταθμούς μας υπηρεσίες (πχ παιδίατροςγυμναστής, μουσικός, ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός) διερευνάται και η δυνατότητα μεταφοράς των μαθητών.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθησαν άμεσα 2 ημεδαποί για κλοπές
Επόμενο άρθρο Καθαρισμός παραλιών του Δήμου Λοκρών