Ειδήσεις

Αναβολή για τον 11ο Ορεινό αγώνα “Ανόπαια Ατραπός”


Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις εξελίξεις, σχετικά με την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας λόγω της πανδημίας του COVID-19, ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας “Τραχίνα” προχωρά στην αναβολή του 11ου Ορεινού Αγώνα Ανόπαια  Ατραπός, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί τις 3 Μαϊου 2020.

Η διοργάνωση θα ανακοινώσει  νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, όταν  το επιτρέψουν οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, τόσο για τους δρομείς, όσο και για τον γενικότερο πληθυσμό.

 Οι αθλητές που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους καταβάλλοντας το αντίτιμο της συμμετοχής, θα έχουν τη δυνατότητα, επιστροφής του στο ακέραιο, ή να αναμένουν τη νέα ημερομηνία, για να αποφασίσουν. 

Για αυτό το λόγο, όσες και όσοι επιθυμείτε την επιστροφή των χρημάτων, παρακαλώ να μας στείλετε τον αριθμό λογαριασμού σας ( I BAN )  ονοματεπώνυμο δικαιούχου και την τράπεζα, έτσι ώστε τις επόμενες ημέρες, να  γίνει η επιστροφή.

Όσες και όσοιθέλετε να παραμείνει ενεργή η συμμετοχή σας, μέχρι να ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία, επίσης θα θέλαμε να μας ενημερώσετε, έτσι ώστε να έχουμε επιβεβαιώσει και εμείς ότι λάβατε γνώση  των αλλαγών.

Σε κάθε περίπτωση, αν και  στη νέα ημερομηνία διεξαγωγής, δεν έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε, δεν χάνετε το δικαίωμα επιστροφής, αρκεί  μέσα στις δέκα πρώτες ημέρες από την ανακοίνωση, να μας το δηλώσετε.

Το e-mail του συλλόγου για είναι anopaia.trahina@gmail.com

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία η διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στα παρακάτω τηλέφωνα :

6975901729 : Αντωνίου Νίκος

6937378138 : Κούτσικος Γιάννης

 

Μέχρι τότε  προστατέψτε τους εαυτούς σας και τους συνανθρώπους σας .

Η Οργανωτική Επιτροπή

 

Προηγούμενο άρθρο Επιμελητήριο Φθιώτιδας: «Μένουμε σπίτι»
Επόμενο άρθρο Φθιώτιδος Συμεών: «Η απάντηση στην μεγάλη δοκιμασία μας είναι η προσευχή και η νηστεία»