Ειδήσεις

Ανακοίνωση Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας για την εκδημία του Κωνσταντίνου Αργυρόπουλου


Το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο Λαμίας, δια του Διευθυντού του κ. Ιωάννη Ζαχαράκη, κλ. ΠΕ01, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την εκδημία του Διευθυντού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και Αντιπροέδρου της Σχολικής Εφορείας του Σχολείου μας Κωνσταντίνου Αργυρόπουλου την παρελθούσα Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2020, από την νόσο του covid-19.

Το Σχολείο μπορεί να μαρτυρήσει υπεύθυνα ότι ο εκλιπών διακρινόταν για την πραότητα και την ευγένεια του χαρακτήρος του, την αγάπη του για τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία, σε αξεδιάλυτο συνδυασμό με την επιστημοσύνη του. Τόσο κατά τη θητεία του στη θέση του Αντιπροέδρου της Σχολικής μας Εφορείας όσο και στις θέσεις του Σχολικού Συμβούλου Φυσικών Επιστημών και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, στάθηκε δίπλα στην εκατόχρονη Εκκλησιαστική Σχολή Λαμίας όποτε παρέστη ανάγκη, ανταποκρινόμενος σε αιτήματά μας, βοηθώντας ακόμη και όταν είχε κάθε δυνατότητα να μην το πράξει, τιμώντας εκδηλώσεις του Σχολείου μας με την παρουσία του.

Το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και στο προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας. Εις ένδειξιν πένθους θα αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του Σχολείου την 14η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα. Επίσης, δηλώνει ότι θα τελέσει τρισάγιο στη μνήμη του εκλιπόντος στο Παρεκκλήσι του Αγίου Στυλιανού της Σχολής μας, όταν ομαλοποιηθούν οι συνθήκες, με την άρση των απαγορευτικών μέτρων.

Είθε, μεσιτείαις των Αγίων Νεκταρίου, Στυλιανού και Αικατερίνης, εφόρων και προστατών της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας, ο καρδιογνώστης Θεός να τάξει την ψυχή του εν σκηναίς δικαίων και εν χώρα ζώντων!

Προηγούμενο άρθρο Επικήδειος Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών στην Εξόδιο Ακολουθία του αειμνήστου Κωνσταντίνου Αργυρόπουλου, Διευθυντού Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Φθιώτιδος
Επόμενο άρθρο 79 πρόστιμα για μη τήρηση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στη Στερεά Ελλάδα