Ειδήσεις

Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ Λάρυμνα για το ασφαλιστικό


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

 Η πατρίδα μας διανύει τις πιο δύσκολες στιγμές. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ισοπέδωσε την μεσαία τάξη, διαλύοντας τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Κεκτημένα ετών που η εργατική τάξη είχε δώσει μάχες χάνονται σε μια νύχτα γιατί αυτή η θλιβερή κυβέρνηση έχει στόχο να αφανίσει όλο τον ελληνισμό για επιταγές της ευρωπαϊκής ένωσης και των ξένων συμφερόντων.

Το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο τελειώνει όλους τους εργαζόμενους , χωρίς μέλλον, χωρίς αύριο , οι συνταξιούχοι , οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις , οι εργάτες , χάνονται εν ριπή οφθαλμού με το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου – Τσίπρα.

Η πατρίδα έχει γίνει τριτοκοσμική χώρα , η ανεργία στο 26% και δεν έφτανε αυτό , η χώρα έγινε μια τεράστια αποθήκη ψυχών , από τα κύματα των μεταναστών που έχουν εισέλθει στη χώρα μας.

Η πατρίδα μας είναι ένα ξέφραγο αμπέλι , ο καθένας που θέλει μπαίνει στην χώρα μας χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν , ο ελληνικός εναέριος χώρος παραβιάζεται καθημερινά από την γείτονα χώρα και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει ρίξει λευκή πετσέτα , το μόνο που κάνουν είναι υποταγή στους Μέρκελ – Ολάντ – Σόιμπλε και ΔΝΤ , αυτοί που θα έσκιζαν τα μνημόνια και θα τα καταργούσαν όλα με ένα νόμο μας έριξαν γερά στα τάρταρα ενός καινούργιου μνημονίου.

 Ο Αίσωπος μπροστά στον Τσίπρα είναι απομίμηση στα παραμύθια , ο λαϊκιστής Τσίπρας οδηγεί τη χώρα στον αφανισμό , σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει τίποτα , όλοι θα θυμόμαστε ότι κάποτε παίρναμε μεροκάματο και ο Τσίπρας με τον Καμμένο περιμένουν την Ανάπτυξη.

Αλλά έχουν ακολουθήσει συνταγή Πολάκη , θα μας χώσουν όλους τρία μέτρα κάτω από τη γη , έτσι ονειρεύονται την Ανάπτυξη.

Δεσμεύσεις – υποσχέσεις όπως έκανε όταν ήρθε και στη ΛΑΡΚΟ , αλλά τώρα που σφίξανε τα γάλατα είναι απών .

 Οι 18 ερωτήσεις του στη Βουλή για την δήθεν διαφάνεια την δική του , έφεραν τον οικονομικό εισαγγελέα στη ΛΑΡΚΟ , διώκοντας τα προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια από την εποχή Μπαράκου γιατί δεν εφάρμοσαν τον νόμο για το ενιαίο μισθολόγιο και σαν να μην έφτανε αυτό οι κρατικές ενισχύσεις κρίθηκαν παράνομες.

  Για την κυβέρνηση προεκλογικά δεν υπήρχε τίποτα , θα τα αντιμετώπιζαν όλα γιατί «η ΛΑΡΚΟ είναι ο πνεύμονας της Οικονομίας» , για να δούμε τον κύριο Σκουρλέτη και το Οικονομικών τι θα κάνουν , δεν θα κάνουν τίποτα γιατί θέλουν και αυτοί να ευτελίσουν την εταιρία και να την αποκρατικοποιήσουν με το σχέδιο της τριχοτόμησης που δεν σταμάτησε ποτέ , αν και έλεγαν ότι γι΄ αυτούς δεν ισχύουν αυτά . Τα ψέματα και τα παραμύθια καλά κρατούν.

 Οι δεσμεύσεις του ήταν να κάνει και Υπουργείο Ορυκτού Πλούτου με σημαία τη ΛΑΡΚΟ.

Το πέτυχε και αυτό το ψέμα , αναβάθμισε το ΤΑΙΠΕΔ για να τελειώσει όλον τον πλούτο της χώρας δίνοντάς τον σε ξένα κεφάλαια , όπως και με την COSCO , θα την έδιωχνε από τη χώρα και το μόνο που έκανε , έμαθε κινέζικα και έδωσε το λιμάνι του ΟΛΠ πάλι στην COSCO , θα συνεχίσει η κυβέρνηση τις αποκρατικοποιήσεις οι οποίες είναι 28 στον αριθμό .

 Μπορεί τώρα κάποιος από την κυβέρνηση να μας δεσμευτεί τι θα κάνουν με τη ΛΑΡΚΟ;

 Γιατί δεν δίνουν το Φ.Π.Α στην εταιρία που θα δώσει ανάσες για να ζήσουμε ;

 Τι θα κάνουν με τις κρατικές ενισχύσεις;

 Πώς θα παλέψουν με την ευρωπαϊκή επιτροπή ανταγωνισμού να αποτρέψουν τα εγκληματικά σχέδια της τριχοτόμησης;

 Τι θα κάνουν με το τιμολόγιο της ΔΕΗ;

 Θα υπάρξει πολιτική βούληση σε όλα αυτά ή θα συνεχίσουν τα παραμύθια που έλεγαν;

  Τι θα κάνει ο πατριώτης με τα στρατιωτικά ρούχα ο Καμμένος; Και αυτός είπε πολλά.

 Θα συνεχίσει τις αερομαχίες εδάφους και θα υλοποιήσει αυτά που έλεγε;

Δυστυχώς όμως και αυτός μέσα σε 24ώρες ξέχασε το όνομα Μακεδονία , τη ΛΑΡΚΟ θα θυμηθεί;

Όλα για την καρέκλα και ας διαλυθεί η χώρα.

Ίσως είναι η μοναδική κυβέρνηση μετά τη μεταπολίτευση που είναι ένας θίασος με πρωταγωνιστές μυθομανείς – ψεύτες που το μόνο  ρόλο που έχουν είναι η καταστροφή της χώρας.

Ο Καμμένος , (ο Πινόκιο της πολιτικής) ,  τι λέει για το ΦΠΑ 24%; Τον εκφράζει;

Ο Τσίπρας (Αίσωπος) με τις εξεταστικές για τα μνημόνια ;

Τι λέει ο άνθρωπος που έφερε το χειρότερο μνημόνιο στη χώρα ;

Αποδεικνύεται ο Αρμαγεδώνας  του ελληνικού λαού.

 ΦΤΑΝΕΙ στη διγλωσσία και στον ανθελληνισμό

 ΦΤΑΝΕΙ στα σχέδια της Ευρωπαϊκής Πλουτοκρατίας

  Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,

 Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είμαστε υπερήφανος λαός.

Πρέπει να ξεσηκωθούμε ενάντια στα σχέδια των επικίνδυνων και των δουλοεντολοδόχων του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας .

 ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ – ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  Υ.Γ.: Καταδικάζουμε την ενέργεια που έγινε από άνανδρους και θρασύδειλους εναντίον των Διευθυντών του εργοστασίου. Η ΔΑΚΕ θα είναι πάντα κατά αυτών των ενεργειών και θα στηρίζει τις οικογένειες των εργαζομένων που κάποιοι προσπαθούν με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να πιέσουν για να φοβίσουν δήθεν κάποιους που κάνουν τη δουλειά τους.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

     

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ – ΛΑΡΥΜΝΑ

Προηγούμενο άρθρο Το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας ενημερώνει για την αμοιβή και το δώρο Πάσχα
Επόμενο άρθρο Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει στην έκθεση τροφίμων & ποτών «SIAL PARIS 2016»