Ειδήσεις

Αποκατάσταση Υδρευτικού Δικτύου στην Ανατολική Φθιώτιδα


Από την πρώτη στιγμή, η Κυβέρνηση διέθεσε πόρους προς τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης των περιοχών που επλήγησαν από τον «Ιανό» για την αποκατάσταση ζημιών σε υποδομές και δίκτυα. Και, φυσικά, αυτή η αρωγή συνεχίζεται, καθώς προχωρούν οι διαδικασίες αποτίμησης των ζημιών και των επιπτώσεων από τη θεομηνία.

Προς αυτή την κατεύθυνση, σε συνέχεια συνεργασίας του Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα με τα εμπλεκόμενα Υπουργεία Εσωτερικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων, δρομολογείται η χρηματοδότηση του Δήμου Στυλίδας με ποσό περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, για την αποκατάσταση και τον εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης στις πηγές στην Παλαιοκερασιά Στυλίδας.

Σημειώνεται πως από τις συγκεκριμένες πηγές υδρεύονται τρία Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Στυλίδας: οι Ράχες, το Αχλάδι και η Παλαιοκερασιά.

Πρόκειται για ένα ζωτικής σημασίας έργο υποδομής, που έρχεται αφενός να ανταποκριθεί στις ζημιές που προέκυψαν από το ακραίο καιρικό φαινόμενο, αφετέρου να διαμορφώσει καλύτερες συνθήκες για τους κατοίκους της περιοχής, δίνοντας οριστική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Γ. Κοτρωνιά με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πελασγίας
Επόμενο άρθρο Στα Χριστούγεννα του κορωνοϊού, τα κάλαντα δεν θα ψάλλουμε μόνοι μας. Θα τα ψάλλουμε όλοι μαζί ανήμερα των Χριστουγέννων στις 12 το μεσημέρι