Ειδήσεις

Βράβευση έργου ζωγραφικής μαθητή του Εκκλησιαστικού Λυκείου Λαμίας


Με περισσή χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη συμμετοχή και τη βράβευση ενός ακόμα έργου μαθητή του Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου σε πανελλήνιας εμβέλειας διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, ο μαθητής της Γ΄ Λυκείου, Νίκα Επαμεινώνδας, απέσπασε το Β΄ Βραβείο Ζωγραφικής με θέμα τον «Μακάριο Γ΄» στον Β΄ Πανελλήνιο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Π.Ο.Κ. Ελλάδας) με την υποστήριξη του «Σπιτιού της Κύπρου». Το θέμα του διαγωνισμού ήταν: «Οι ήρωες στους αγώνες του Ελληνισμού για ελευθερία, πηγή έμπνευσης των νέων στην Ελλάδα και την Κύπρο».

Ο διαγωνισμός τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Ελλάδας. Υπεύθυνη καθηγήτρια του Σχολείου μας ήταν η κ. Βαμβακά Αλεξάνδρα, φιλόλογος.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στο μαθητή Νίκα Επαμεινώνδα για το συγκεκριμένο έργο, αλλά και να του ευχηθούμε -όπως και σε όλους τους μαθητές του Σχολείου μας- καλή πρόοδο, πολλές επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των στόχων και ονείρων του.

Προηγούμενο άρθρο Εβδομάδα σταδιοδρομίας και ενημέρωσης στα ΕΠΑΛ Φθιώτιδας
Επόμενο άρθρο Στο Δήμο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου συνεχίζει τις επισκέψεις του ο Χρ. Σταϊκούρας