Ειδήσεις

Γενική Συνέλευση του Κάστρου Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας


Πραγματοποιήσαμε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου την 36η απευθείας διάθεση προϊόντων με μέλι, τυρί, πατάτες, αλεύρι, κρεμμύδια, σκόρδα, κελυφωτά φιστίκια, φασόλια, λιαστή ντομάτα, φακές, ρεβύθια, φάβα και φυσικά καθαριστικά του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου ΒΙΟΜΕ. Όλα άριστα ελληνικά προϊόντα, σε εξαιρετικές τιμές ειδικά για το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες».

Στην ιστοσελίδα έχει αναρτηθεί η Φόρμα Αξιολόγησης για 7/10/2017. Η αξιολόγηση είναι φυσική συνέχεια της παραγγελίας, σημαντική για τη διατήρηση της ποιότητας και τη διαρκή βελτίωση. Όλες οι γνώμες φαίνονται στη Λίστα αξιολόγησης για 7/10/2017, με απόκρυψη προσωπικών στοιχείων.

Συνεχίσαμε και τις καθιερωμένες συλλογές: φαρμάκων, πλαστικών καπακιών και τηγανέλαιου.

Για την υποστήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη, υπήρχε επιλογή προσφοράς μέσω της Φόρμας Παραγγελιών ποσοτήτων αξίας 0,5 έως 2 ευρώ σε μέλι, τυρί, πατάτες, αλεύρι, κρεμμύδια, φασόλια και φακές. Όλα όσα συγκεντρώθηκαν από αυτές τις προσφορές, μαζί με όσα έδωσαν ως επιπλέον προσφορά οι ίδιοι οι παραγωγοί, θα μοιραστούν αναλογικά στις οικογένειες εντός της εβδομάδας.

Ευχαριστούμε και πάλι όσους στηρίζουν όλες αυτές τις δράσεις, αγοραστές και παραγωγούς.

Συνεχίζουμε, πιστοί πάντα στις θεμελιώδεις μας αρχές για συμμετοχικές διαδικασίες, με την ανοιχτή Γενική Συνέλευση της κίνησης, για να συζητήσουμε τα έως τώρα πεπραγμένα και το μέλλον μας.

Σας καλούμε τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Λαμιέων, οδός Λεωνίδου 9-11, στη 13η ανοιχτή Συνέλευση του «Κάστρου Αλληλεγγύης».

Τα προτεινόμενα για συζήτηση θέματα είναι:

  • Απολογισμός δράσεων Κίνησης και Πανελλαδικού Δικτύου – Εξελίξεις στο θεσμικό πλαίσιο
  • Αναγκαιότητα ύπαρξης & εξέλιξη της Κίνησης – Προτάσεις για την ενίσχυση και διάδοσή της
  • Ενημέρωση & συζήτηση για τη Βιβλιοθήκη – Παράλληλες δράσεις – Προτάσεις νέων δράσεων
  • Εγγραφή νέων εθελοντών – Εκλογή νέας Συντονιστικής Ομάδας – Καταμερισμός εργασιών

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν συμμετάσχει ή θέλουν να συμμετέχουν ως αγοραστές και ως εθελοντές και όλους τους παραγωγούς που συνεργάστηκαν ή θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας.

Η μαζική συμμετοχή στη λήψη και στην υλοποίηση των αποφάσεων, είναι ο μόνος τρόπος για να συνεχίζει αποτελεσματικά ένα εθελοντικό συνεργατικό εγχείρημα σαν το «Κάστρο Αλληλεγγύης».

Ελπίζουμε η ανταπόκριση στο κάλεσμα να είναι αυτή που θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε δυναμικά.

Στο www.kastrolamias.gr υπάρχει πλήρης και συνεχής ενημέρωση για όλα, εκεί είναι αναρτημένες η Φόρμα Παραγωγού για προσφορές προϊόντων και (στο μενού Εγγραφή) η Φόρμα Εθελοντών. Ανοιχτά για οποιονδήποτε θελήσει άμεση επικοινωνία, είναι το email XMLamias@gmail.com και τα τηλέφωνα 6985603574 (Cosmote WU), 6947081904 (Vodafone CU) & 6906981623 (Wind F2G).

 

Η Συντονιστική Ομάδα

 

Ιστοσελίδα                       : www.kastrolamias.gr

Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com

Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (What’s Up) – 6947081904 (CU) – 6906981623 (Free2Go)

Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λοκρών
Επόμενο άρθρο Βανδαλισμοί στο αντλιοστάσιο στο Αυλάκι Στυλίδας