Ειδήσεις

Δωρεάν εκμάθηση της Αρχαίας Ελληνικής από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας


Ανακοινούται εις το ευσεβές πλήρωμα της τοπικής μας Εκκλησίας, ότι στο πλαίσιο του διαρκούς ενδιαφέροντος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για την ορθή κατανόηση της αρχαίας Ελληνικής γλώσσης και ιδιαιτέρως των ιερών κειμένων της Αγίας μας Εκκλησίας, η Ιερά Μητρόπολις θα λειτουργήσει Σχολείο δωρεάν εκμαθήσεως της αρχαίας Ελληνικής γλώσσης.

Οι συμμετέχοντας στα μαθήματα αυτά θα έχουν την εξαιρετική ευκαιρία να εντρυφήσουν στα ιερά κείμενα της Θείας Λειτουργίας, ώστε αυτά να γίνονται πιο καταληπτά και να κατανοούνται τα βαθιά νοήματά τους.

Τα πρωτότυπα αυτά μαθήματα απευθύνονται σε Ενήλικες, που ενδιαφέρονται για τα αρχαία κείμενα και θα διδάσκονται κάθε Σάββατο στις 11:00 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, από 14ης Ιανουαρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους καθημερινώς από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 9:00 το πρωί με 1:00 το μεσημέρι, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως και στα τηλέφωνα 22310.50551 έως 3.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω παγετού σε όλη τη Στερεά Ελλάδα
Επόμενο άρθρο Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δήμο Δομοκού