Ειδήσεις

Δωρεά Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας


Το ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κατά την εκ περιφοράς συνεδρίαση της Παρασκευής 3 Απριλίου 2020, αποφάσισε να προχωρήσει στη δωρεά συσκευής αναπνευστήρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. «Τούτες τις κρίσιμες ώρες η προσφορά απαραίτητου εξοπλισμού σε αυτούς που δίνουν τον καθημερινό αγώνα για τη δημόσια υγεία, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου για την ευαισθησία που επιδεικνύουν σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς. Είμαστε αρωγοί σε τέτοιου είδους προσπάθειες και θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε με αντίστοιχες δράσεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Αθ. Κυρίτσης. Η σκέψη όλων μας είναι στους ανθρώπους που προσπαθούν το τελευταίο διάστημα για να είμαστε όλοι εμείς ασφαλείς και υγιείς: γιατρούς, νοσηλευτικό – διοικητικό προσωπικό, σώματα ασφαλείας, υπάλληλους καθαριότητας.

Συνεχίζουμε να μένουμε σπίτι, ακούμε τους ειδικούς και βγαίνουμε μόνο για να δώσουμε αίμα. Όλοι μαζί, ενωμένοι με κοινωνική υπευθυνότητα και αλληλεγγύη, θα ξεπεράσουμε την κρίση και θα βγούμε πιο δυνατοί.

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Λαμιέων : Ανακοίνωση για τη λειτουργία λαϊκών αγορών
Επόμενο άρθρο Φθιώτιδος Συμεών: «Μήπως πρέπει και εμείς τούτη την ώρα να ακολουθήσουμε μια οδό προσωπικής μυστικής αναχωρήσεως;»