Ειδήσεις

Δύο ανήλικοι οι υπεύθυνοι για την κλοπή σε κτίριο του Δήμου Λαμιέων


Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, υπόθεση κλοπής η οποία διαπράχθηκε από βραδινές ώρες της 15-02-2017 έως τις πρώτες πρωινές ώρες της 16-02-2017, από κτήριο του Δήμου Λαμιέων στο κέντρο της πόλης.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι δράστες της ανωτέρω κλοπής είναι δύο ανήλικοι ημεδαποί, οι οποίοι το ανωτέρω χρονικό διάστημα παραβίασαν πόρτα του Δημοτικού Καταστήματος και αφού ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους, αφαίρεσαν από γραφείο έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ο εντοπισμός και η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη Λαμία και είναι αποτέλεσμα επιστάμενων αναζητήσεων, ενώ στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκε ο προαναφερόμενος φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος κατασχέθηκε και αποδόθηκε νομότυπα.

Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Επόμενο άρθρο Μνημόσυνο για τους πεσόντες στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Λαμίας