Ειδήσεις

Εγγραφές στο Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας


Το Γενικό  Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας, το οποίο ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και είναι ισότιμο με όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της Δημόσιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας, θα λειτουργήσει κανονικά και κατά το τρέχον σχολικό έτος 2016-2017 υπό ενιαία Διεύθυνση. Θα λειτουργήσει, επίσης, κανονικά η Περιφερειακή Εκκλησιαστική Εστία Λαμίας υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, εξασφαλίζοντας δωρεάν σίτιση και διαμονή στα παιδιά που το επιθυμούν ή το έχουν ανάγκη.

Στο Εκκλησιαστικό Σχολείο λειτουργούν όλες οι Ομάδες Προσανατολισμού. Το Σχολείο διαθέτει, επίσης, εργαστήρια Φυσικών Επιστημών και Πληροφορικής, οργανωμένη δανειστική Βιβλιοθήκη για το κοινό, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, καθώς και Παρεκκλήσι για τη συμμετοχή και την εξάσκηση των μαθητών στη λειτουργική ζωή της Εκκλησίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της εβδομάδας στο Σχολείο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Σινώπης 1 στη Νέα Μαγνησία Λαμίας, καθώς και στα τηλέφωνα και την ιστοσελίδα του Σχολείου.

Με τιμή

Ο Διευθυντής

Ιωάννης Ζαχαράκης

Προηγούμενο άρθρο Στη λίστα των 6.328 προσλήψεων του ΟΑΕΔ ο Δήμος Λαμιέων
Επόμενο άρθρο Επιστολή του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας προς τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης