Ειδήσεις

Εξιχνιάσθηκε άμεσα απάτη σε βάρος επιχειρηματία της Λαμίας


Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε άμεσα περίπτωση απάτης, η οποία διαπράχθηκε μεσημβρινές ώρες της 29-04-2020, σε βάρος επιχειρηματία της περιοχής.
Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ημεδαπού, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη στις 30-04-2020 το απόγευμα, σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φυλής.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς τηλεφώνησε στο υποψήφιο θύμα του, προσποιούμενος πελάτη με συγκεκριμένη ιδιότητα και με το πρόσχημα της αγοράς προϊόντων, έπεισε τον επιχειρηματία να καταθέσει σε τραπεζικό του λογαριασμό, μεγάλο χρηματικό ποσό, μετά από δήθεν εσφαλμένη μεταφορά χρημάτων για την αποπληρωμή των προϊόντων, μέσω τραπεζικής συναλλαγής.
Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τέσσερα (4) τραπεζικά βιβλιάρια καταθέσεων, μία τραπεζική κάρτα ανάληψης χρημάτων και ένα κινητό τηλέφωνο.
Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη Μητροπολίτη σε όλους τους Ιερούς Ναούς για επίβλεψη τήρησης των μέτρων υγιεινής
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα