Ειδήσεις

Επίσκεψη του Υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα στο Δήμο Στυλίδας


Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφτηκε χθες Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 την Κοινότητα της Παλαιοκερασιάς για να ενημερωθεί σχετικά με την κατασκευή του αγωγού ύδρευσης του οποίου εγκρίθηκε πρόσφατα η χρηματοδότησή του.

Τον Υπουργό συνόδευσαν μέχρι τις πηγές, η Δήμαρχος Στυλίδας κα Βιργινία Στεργίου, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος της Κοινότητας και τοπικοί παράγοντες τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες ασφαλείας. Το έργο αυτό, αφορά στην κατασκευή και αποκατάσταση του αγωγού ύδρευσης από τις πηγές της Παλαιοκερασιάς μέχρι τις Ράχες και η υλοποίησή του πρόκειται να αρχίσει άμεσα, αφού μάλιστα η δημοτική αρχή το προηγούμενο διάστημα έχει εκπονήσει μελέτη η οποία είναι σε φάση ωριμότητας.

Η Δήμαρχος, ευχαρίστησε και πάλι τον Υπουργό για τη συμβολή του στη χρηματοδότηση του σημαντικού αυτού έργου υποδομής και υποσχέθηκε ότι το έργο  θα ολοκληρωθεί στον προβλεπόμενο χρόνο και θα λύσει τα προβλήματα ύδρευσης που ταλαιπωρούν επί σειρά ετών τους κατοίκους.

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη ημεδαπός στα Διόδια Τραγάνας Φθιώτιδας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν (2) καταδιωκτικά έγγραφα, για απόπειρα ληστείας & κλοπή
Επόμενο άρθρο Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επετειακή εκδήλωση με θέμα: «Τα Προεπαναστατικά Κινήματα»