Ειδήσεις

Επισκέψεις σχολείων στο Κέντρο Ενημέρωσης για την Οίτη


Το Κέντρο Ενημέρωσης του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης επισκέφθηκαν μαθητές της Β΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Λαμίας, μαζί με τους καθηγητές τους, την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016. Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής που πραγματοποίησαν στην Παύλιανη, η οποία είχε σαν στόχο την άθληση και την ψυχαγωγία μέσω της επαφής με την φύση.

OITI 1

 

Το Κέντρο Ενημέρωσης για την Οίτη άνοιξε τις πόρτες του προς το κοινό και υποδέχτηκε το πρώτο του σχολείο την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 και συγκεκριμένα την ΣΤ΄ τάξη του 11ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, συνοδευόμενη από δασκάλες του σχολείου. Προσωπικό του Φ.Δ. ενημέρωσε-ξενάγησε τους μαθητές στον χώρο του Κέντρου Ενημέρωσης και έπειτα συνόδευσε τα παιδιά στον περίπατο που πραγματοποίησαν στο παρκάκι αναψυχής της Παύλιανης.

OITI 2

Να τονίσουμε ότι το Κέντρο Ενημέρωσης απευθύνεται σε κάθε ηλικία και θα είναι ανοιχτό σε πρώτη φάση συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν συνεννόησης με τον Φορέα Διαχείρισης (τηλ. επικ.: 2231059007). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και η ενημέρωση-ξενάγηση στο χώρο θα γίνεται δωρεάν από το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης, ενώ η επίσκεψη στο Κέντρο Ενημέρωσης μπορεί να συνδυαστεί και με περίπατο στο παρκάκι αναψυχής της Παύλιανης ή σε κάποιο μονοπάτι της περιοχής.

OITI 3

Προηγούμενο άρθρο Ναρκωτικά και όπλο στην κατοχή 57χρονου Λαμιώτη
Επόμενο άρθρο Προτεραιότητα για την ΠΕΔ η βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των Δήμων