Ειδήσεις

Ευχαριστίες του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου Λαμίας προς τον Δήμαρχο Λαμιέων


Αξιότιμε κ. Δήμαρχε Λαμιέων,

Θα θέλαμε, διά της παρούσης, να σας ευχαριστήσουμε θερμότατα για την καίρια, όπως συνηθίζετε πάντοτε, παρέμβασή σας, η οποία συνέβαλε αποτελεσματικά στην επίλυση των πολλαπλών προβλημάτων που αντιμετωπίζαμε στις εξωτερικές όψεις του κτιρίου του Σχολείου μας, καθώς και στον εξωραϊσμό ολοκλήρου του εκπαιδευτικού συγκροτήματός μας, Σχολείου και Περιφερειακής Εκκλησιαστικής Εστίας Λαμίας. Η θετική ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας επέλυσε πιεστικό και χρόνιο πρόβλημα, διευκολύνοντας τα μέγιστα την απρόσκοπτη λειτουργία τόσο του Σχολείου όσο και της Εστίας φιλοξενίας των μαθητών μας.

Οι αξιότιμοι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Πολιτισμού κ. Αργύρη Βίβιαν και Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Καραγιάννης Στέλιος, οι συνεργάτες τους, καθώς και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων, οι οποίοι ανέλαβαν τη διεκπεραίωση του έργου με παραδειγματική επιμέλεια και υπευθυνότητα, απέδειξαν στην πράξη, το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Λαμιέων, προσφέροντας τη στήριξή τους στον ευαίσθητο χώρο της υποδομής των εκπαιδευτηρίων της πόλης μας.

Θα θέλαμε, δι ́ υμών, να απευθύνουμε και στους αξιότιμους Αντιδημάρχους, καθώς και σε όλους τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο εμπλακέντες στο έργο, τις θερμότατες ευχαριστίες της εκπαιδευτικής κοινότητας του Σχολείου μας.

Βεβαίως, κ. Δήμαρχε, οφείλουμε να πούμε ότι και προ αυτού του έργου, τυγχάναμε γνώστες της, έργω και όχι λόγω, ευαισθησίας σας σε ό,τι αφορά στα σχολεία και ειδικότερα στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας. Δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη ένα έτος από την κατασκευή και ολοκλήρωση, από την ΔΕΥΑΛ και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του υφ’ υμάς Δήμου, του έργου σύνδεσης του κτιρίου Σχολείου και Εστίας με το αποχετευτικό δίκτυο της πόλης. Επρόκειτο για έργο σύνθετο το οποίο απαίτησε ανακατασκευή και μέρους του πεπαλαιωμένου και ακατάλληλου εσωτερικού αποχετευτικού δικτύου το Σχολείου μας.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο και πολυεύθυνο έργο σας! Οι Προστάτες Άγιοι της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και του Σχολείου μας, Άγιοι Νεκτάριος, Στυλιανός και Αικατερίνη, να χαρίζουν πάντοτε υγεία, δύναμη και κάθε καλό τόσο σε εσάς όσο και στις οικογένειές σας.

 

Με κάθε τιμή

Ο Διευθυντής του Γενικού Εκκλησιαστικού

Λυκείου – Γυμνασίου Λαμίας

Ιωάννης Ζαχαράκης

ΜΔΕ Θεολογίας

Προηγούμενο άρθρο Ερώτηση Χρ. Σταϊκούρα στη Βουλή σχετικά με την τμημάτων στα Λύκεια Μοσχοχωρίου, Υπάτης και Νέου Μοναστηρίου
Επόμενο άρθρο Απευθείας διάθεση προϊόντων από το Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας